Evenementenverhuur

Evenementenverhuur offerte

11. Beschrijving
22. Budget
33. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):

  • Voor welk type evenement doe je de aanvraag?
  • Wat wil je huren? (Aantal meubels, tenten, apparatuur)
  • Indoor / Outdoor
evenementenverhuur personeel

Hoe werkt een evenementenverhuur offerteaanvraag?

1. Beschrijf wat jij wilt huren voor jouw evenement.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 evenementenverhuurders die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan verhuurders die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is evenementenverhuur?

Evenementenverhuur is de verhuur van o.a. stoelen en tafels, vloeren, wanden, tenten, apparatuur en audio/video voor evenementen. Evenementenverhuur is voor zowel indoor als outdoor geschikt en wordt vaak aangevraagd voor zakelijke evenementen zoals beurzen, congressen en siminars tot feesten, bruiloften en festivals. 

evenementenverhuur personeel
evenementenverhuur

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten evenementenverhuur

Evenementenverhuur is vaak een belangrijk onderdeel van zowel indoor als outdoor events en feesten. Evenementen verhuurders hebben vaak een grote diversiteit artikelen, van meubels tot partytenten, heaters, keukenapparatuur, catering benodigdheden, schermen, audio/video en nog veel meer.

Particuliere feesten | Bij bijvoorbeeld gala’s, bruiloften, jubilea of verjaardagen wordt evenementenverhuur geregeld voor stoelen, tafels, partytenten, heaters, cateringapparatuur en verlichting.

Outdoor evenementen | Bij outdoor evenementen zoals festivals of zogenaamde ‘country fairs’ kan evenementenverhuur worden ingezet voor grote partijen stoelen, tenten maar ook podia, licht, geluid en video-installaties.

Beurzen | Bij beurzen is vaak niet alleen voor standbouw verhuur nodig, maar ook voor seminars, presentaties en bijeenkomsten tijdens evenementen. Ook hiervoor hebben de meeste verhuurders alle benodigdheden.

Congressen | Bij congressen, in hotels, beurshallen of andere grote ruimtes wordt vaak per congres een gehele inrichting opnieuw gehuurd. Meestal moet de ruimte tot een bepaalde sfeer worden ingericht om te voldoen aan wensen van de opdrachtgever. Bij dit soort evenementenverhuur lopen trajecten vaak van de ontwerpfase tot oplevering in de breedste zin van het woord.

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter