Interieurbeplanting

Interieurbeplanting offerte

11. Categorie
22. Details
33. Budget
44. Gegevens
interieurbeplanting personeel

Hoe werkt een interieurbeplanting offerteaanvraag?

1. Beschrijf jouw interieurbeplanting project.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 interieurbeplanters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan interieurbeplanters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is interieurbeplanting?

Interieubeplanting is projectmatig een interieur voorzien van planten, bloemen andere vormen groen, zoals een green wall. Bij de term interieurbeplanting spreekt men meestal over groenvoorziening in een bedrijfspand/kantoor, horeca, instelling of ander type organisatie. Interieurbeplanting wordt door professionele bedrijven uitgevoerd waarbij bestaande planten, bloemen en decoratie per periode gewisseld kan worden.

interieurbeplanting personeel
Interieurbeplanting

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten interieurbeplanting

Interieurbeplanting is een breed begrip. Interieubeplanting bestaat uit alle groenvoorziening in een interieur. Het zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en akoestiek, een leukere sfeer en een betere arbeidsproductiviteit van elke medewerker in elk soort bedrijf, horecainrichting of instelling.

Planten | In het interieur kan een grote diversiteit aan planten worden aangebracht, planten kunnen zowel functioneel als sfeervol zijn. Van kleine planten op een bureau, scheidingswanden met planten, hangende planten of grote sierplanten in een hal, elke plant dragen bij aan een natuurlijke sfeer.

Bloemen | Afhankelijk van het type ruimte en organisatie kunnen er ook bloemen worden aangebracht. Veel bloemen vereisen meer onderhoud dan planten, maar zorgen vaak voor een extra sfeer en hebben ook een decoratieve functie. Met bloemen kun je een kleurstijl goed naar voren laten komen.

Green walls | Green walls, of groene wanden, zijn helemaal in! Een muur voorzien van beplanting is niet eenvoudig, er zijn kant en klare green walls, green walls die met een stofstructuur worden gemaakt en green walls die met houtstructuren worden gebouwd. In alle gevallen krijg je een unieke sfeer met een prachtige verticale tuin. Naast dat het uniek oogt, draagt het bij aan akoestiek en luchtkwaliteit.
interieurbeplanting offerte

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter