Meubels huren / leasen

Meubels huren / leasen offerte

11. Categorie
22. Details
33. Budget
44. Gegevens
Waar wil een meubels voor huren?

Als je meubels voor een evenement wil huren, vraag dan een offerte aan via evenementenverhuur.
meubels huren leasen personeel

Hoe werkt een offerteaanvraag voor meubels huren?

1. Beschrijf wat jij wilt huren, voor welke periode.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 meubelverhuurders die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan meubelverhuurders die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is meubels huren / leasen

Je kunt meubels huren voor veel verschillende doeleinden. Elke meubelverhuurder is gespecialiseerd in een bepaald type verhuur of lease. Zo bestaat er naast het leasen van meubels voor bedrijven ook meubelverhuur voor expats en werknemers, modelwoningen en verkoopstyling (makelaars). Vaak worden meubels gehuurd voor ovebruggingsperiodes van bijvoorbeeld een verbouwing, renovatie of verhuizing.

meubels huren leasen personeel
Meubels huren

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten meubelverhuur

Er bestaan veel soorten meubelverhuur. Meubels worden gehuurd door zowel particuliere als zakelijke klanten en van een paar dagen tot meerdere jaren. Soms is het goedkoper om meubels aan te schaffen dan meubels te huren. Vaak brengt dit wel meer werk met zich mee zoals opslag en transport. Enkele voorbeelden:

Kantoor / Bedrijfspand | Groeit jouw bedrijf te hard? Of ga je verhuizen naar een nieuwe locatie en wil je daar zo snel mogelijk in? Er zijn diverse redenen om voor jouw kantoor meubels te huren of te leasen. Meubels huren voor op kantoor, kan van één bureau tot een complete inrichting van bureau’s en bureaustoelen tot archiefkasten en lockers.

Expats / werknemers | Ben jij een relocator of een HR manager en heb jij meubels nodig voor werknemers uit het buitenland? Laat ons weten waar je naar on zoek bent, wij koppelen je aan de juiste partij.

Verkoopstijling | Meubels worden vaak gehuurd voor verkoopstijling, bijvoorbeeld als een woning tijdelijk ingericht moet worden om de verkoop te bevorderen.

Modelwoningen | Als het om grootschalige verkoop gaat, bijvoorbeeld van appartementen, zijn er vaak modelwoningen aanwezig. Elke modelwoning heeft een andere ‘look and feel’, voor elke modelwoning kun je meubels huren in allerlei stijlen.

Verbouw, renovatie, verhuizing | Bij verbouwingen of renovaties kan het zijn dat je tijdelijk in een ander onderkomen moet verblijven, dit kan zowel op kantoor als thuis. Bij een verhuizing kan het zijn dat de nieuwe locatie al in gebruik moet worden genomen, maar de meubels nog op de oude locatie zijn, of de nieuwe meubels nog moeten arriveren. In beide gevallen is het huren van meubels een goede oplossing. Ook bij wisselwoningen (bij verhuizingen in privé) is het huren van meubels een veel voorkomende oplossing.

kantoormeubilair huren leasen

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter