Standbouw

Standbouw offerte

11. Beschrijving
22. Budget
33. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):

  • Welk evenement?
  • Wat heb je allemaal nodig? (Opbouw, meubels, apparatuur)
  • Voorkeur kleuren / materialen / stijl
  • Indoor / Outdoor
Standbouw personeel

Hoe werkt een standbouw offerteaanvraag?

1. Beschrijf jouw standbouw project.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 standbouwers die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan standbouwers die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is standbouw?

Standbouw is het ontwerpen, maken, bouwen en decoreren van beursstands. Een beursstand wordt gebruikt op nationale en interinationale beurzen, expositities en salons. Standbouw wordt vaak groots aangepakt, het is de kans om je product of dienst of bedrijf te presenteren. Vroeger bestond standbouw uit het opbouwen van trussen en plaatsen van meubels, tegenwoordig is er veel meer mogelijk met natuurlijke materialen, audio/video en techieken voor het opbouwen van een decor.
Standbouw personeel
Standbouw

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten standbouw

Standbouw is een specialisatie die interieurbouw en decorbouw combineerd. Standbouwers zijn nodig wanneer een organisatie een product of dienst wil presenteren op een beurs, expositie, salon of evenement. Standbouw komt voor in allerlei maten, van kleine presentatiewanden voor een beursstand van 12m2 tot volledig ingerichte hallen met (digitale) vloeren en wanden, opbouw en decorbouw.

Wij hebben voor elk type standbouw meerdere partners die de perfecte stand voor een klant kunnen bouwen. Grote beursstands zien er tegenwoordig uit als volledig ingerichte woonkamers of bedrijfspanden. Veel bedrijven besteden veel aandacht aan beursstands, het is vaak hét moment om een klant te overtuigen.

Standbouw inspiratie

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter