Akoestiek

Akoestiek

11. Categorie
22. Details
33. Budget
44. Gegevens
akoestiek personeel

Hoe werkt een offerteaanvraag?

1. Beschrijf jouw project

Wij bellen jou binnen 24u om de details van jouw aanvraag te bespreken.

2. Wij matchen jou

Wij koppelen jou aan bedrijven met de juiste ervaring en specialisme.

3. Ontvang gratis offertes

Max. 3 bedrijven sturen jou vrijblijvend hun beste prijs.

4. Kies de beste partij

Kies het bedrijf dat bij jou past, gefeliciteerd met de beste prijs!

Wat is akoestiek?

Geluid verplaatst zich op een bepaalde manier door een ruimte. Hoe geluid zich verplaatst en hoe je hier mee om gaat, noem je akoestiek. Er zijn veel akoestische oplossingen om akoestiek in een ruimte te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan akoestische panelen. Ook kan een wand, vloer, plafond of ruimte zo aangekleed/ingericht worden dat geluidsproblemen zoals geluidsoverlast of galm geminimaliseerd wordt.

akoestiek
akoestiek personeel

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next

Verbetering van akoestiek

In veel bedrijfspanden of horecagelegenheden is er een vorm van geluidsoverlast waar door het lastig wordt om te praten of te bellen. Vaak kaatst/reflecteert het geluid dan op vlakke muren of oppervlakten door een ruimte heen. Hierdoor kan het lijken alsof er een galm klinkt, wordt de verstaanbaarheid slecht en kan een omgeving luidruchtig worden. Dit kan leiden tot geluidsoverlast.

Bestaand pand |  Er zijn veel soorten oplossing. Zo kun je in een bestaand pand goed te werk gaan met akoestische panelen. Er zijn panelen in allerlei  maten, kleuren en dessins verkrijgbaar. Veel panelen zijn ook modulair, zodat je bijvoorbeeld grote wandoppervlakken kunt bedekken. Het leggen van vloerbedekking, plaatsen van panelen onder tafels, aan het plafond of losse panelen zijn vaak een goede oplossing. Bij werkplekken kan vaak met akoestische bureauschermen al een hoop geluid geabsorbeerd worden.

Nieuw pand | Bij het bouwen van een nieuw pand kun je direct rekening houden met de totale akoestiek. Er bestaan bijvoorbeeld specifieke plafond coatings die al een groot deel van het geluid dempen. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het ontwerp van dergelijke oplossingen.

Muziek | In muziekstudio’s kan gebruik gemaakt worden van geluidsisolatie met specifiek geluidsabsorberend materiaal. Specialisten kunnen jou perfect vertellen welk type isolatie nodig is voor jouw specifieke vraag m.b.t. bijvoorbeeld een studio of theater.

Industrieel | Industriële isolatie is een vorm van geluidsonderdrukking bij industriële machines. Ook voor deze categorie is een apart specialisme vereist.

Voor elke vorm van akoestische verbetering hebben wij de juiste partners, geef dit duidelijk aan bij je aanvraag.

 

 

0
Aangesloten inrichters en specialisten
0 +
Jaar ervaring in projectinrichting
0 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by