Specialisten

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners

Interieur specialisten

Je wilt een bedrijf, instelling of horecazaak inrichten. Je gaat via het internet op zoek en vindt honderden bedrijven met elk hun eigen regio, stijl en specialisaties, welk bedrijf kies je?

Wij weten precies welk bedrijf bij jou en jouw project past. Elk project vergt een andere aanpak en andere specialisaties, van o.a. interieurbouw tot grootkeukens, interieurbeplanting, vloeren en type meubilair. Het vinden van de juiste partner is gemakkelijker dan jij denkt, plaats een offerteaanvraag en wij koppelen jou direct aan de juiste bedrijven.

Hoe werkt het?

1. Beschrijf jouw project

Beantwoord in 1 minuut enkele online vragen zodat wij de juiste bedrijven aan jou kunnen koppelen.

2. Wij matchen jou

Binnen enkele dagen nemen gratis & vrijblijvend max. 3 bedrijven contact met jou op die matchen met jouw aanvraag.

3. Ontvang gratis offertes

Alle bedrijven sturen jou vrijblijvend een offerte met hun beste prijs. Jij hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.

4. Kies de beste partij

Kies het bedrijf waar jij het beste gevoel bij hebt en je hebt gemakkelijk tot 40% bespaard, gefeliciteerd!

Waar ben je naar op zoek?

Zoek bijvoorbeeld “interieurbouw”, “interieurbeplanting”, “horeca” of “kantoor”.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Interieurbeplanting

Op zoek naar interieurbeplanting of kantoorbeplanting? Wij koppelen jou aan de juiste bedrijven. Vraag gratis offertes aan.

Meubels kopen

Heb jij meubels nodig voor een project en weet je al precies wat je wilt kopen (aantallen / afmetingen)? Vraag direct de beste offertes aan.

Interieurarchitect

Ben je op zoek naar de juiste interieurarchitect voor jouw project? Wij introduceren je aan de juiste architect(en).

Professionele keuken

Op zoek naar een grootkeuken of horeca keuken? Ontvang direct de beste prijs van de juiste bedrijven voor jouw project.

Projectvloeren

Op zoek naar projectvloer? Van PVC tot vloerbedekking, droogloop systemen tot gietvloeren en linoleum, wij hebben de juiste partners.

Meubels huren / leasen

Heb jij een tijdelijke inrichting nodig voor kantoor, expats (relocating) of verkoopstijling? Ontvang gratis tot 4 offertes.

Evenementenverhuur

Op zoek naar evenementenverhuur (indoor & outdoor) zoals meubels, tenten of A/V? Vraag gratis de goedkoopste offertes aan.

Standbouw

Zoek jij een standbouwer? Wij koppelen jou aan het bedrijf dat past bij jouw wensen. Ontvang gratis tot 4 offertes en bespaar direct.

Tweedehands refurbished meubels kopen

Op zoek naar refurbished tweedehands kantoormeubelen? Doe mee aan de circulaire economie en bespaar tot 80% op de kosten.

Totaalinrinchting

Een totale ruimte of geheel pand inrichten

Wil jij een totale ruimte of geheel pand inrichten? Doe de offerteaanvraag via onze totaalinrichting pagina’s en laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Wij hebben voor jou de juiste partner in ons netwerk, in elke prijsklasse, regio en branche. Door je voor te stellen aan maximaal 3 bedrijven, krijg jij direct gratis & vrijblijvend de beste prijs voor jouw project.

Horeca inrichting

Wil jij een hotel, restaurant, cafe of bar laten inrichten? Wij koppelen je gratis aan de juiste partner(s)

Kantoorinrichting

Een of meerdere ruimtes in een kantoor/bedrijfspand laten inrichten? Bespaar tot 40% op de kosten.

Projectinrichting

Ontvang offertes voor alle categorien projectinrichting zoals kantoren, horeca, overheids- en zorginstellingen.

Kantine inrichting

Wil jij een bedrijfs- of sportkantine inrichten? Van de keuken tot het meubilair weten wij de juiste partners.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om een offerteaanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Ervaringen van klanten

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next
interieur professionals

Ben jij een interieur professional? Vind de juiste partners

Mis jij als professional de juiste partners om een compleet project te kunnen opleveren? Of ben jij op zoek naar nieuwe samenwerkingen? Doe dan een aanvraag via ons platform en wordt direct gekoppeld aan de juiste partners voor jouw project.

 Gratis & Vrijblijvend
Wij introduceren jou vrijblijvend aan partners die matchen met jouw project.

Bespaar tijd
Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij, wij weten wie jou kan helpen.

Meer omzet
Met de juiste partners is er een grotere kans dat jij de opdracht van jouw klant gegund krijgt. Vaak is een opdracht met partners groter, waardoor je omzet hoger wordt.

Voordelen van een offerte aanvraag

Bespaar tijd

Wij zoeken in ons netwerk naar de juiste bedrijven die jou kunnen helpen. Zo kun jij je tijd aan iets anders besteden.

Bespaar geld

Wij werken vaak rechtstreeks samen met merken en bedrijven waardoor jij altijd de scherpste prijs kunt verwachten.

Wij weten welk bedrijf jou kan helpen

Met 10+ jaar ervaring hebben in de interieurbranche, weten wij aan de hand van enkele vragen goed welke bedrijven bij jou en jouw project passen.
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by