Projectvloeren

Projectvloer offerte

11. Categorie
22. Type vloer
33. Details
44. Budget
55. Gegevens
projectvloeren personeel

Hoe werkt een offerteaanvraag voor projectvloeren?

1. Beschrijf waar jij een projectvloer nodig hebt.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 bedrijfsmatige vloeren specialisten contact met je op voor een oriëntatiegesprek en een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan bedrijven die precies bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op een nieuwe vloer. Een offerteaanvraag is gratis

Wat is een projectvloer?

Projectvloeren zijn vloeren die in bedrijfsmatige projecten worden gelegd, gegoten of geplaatst. Dit kan bijvoorbeeld voor zowel bedrijven, instellingen als voor de horeca zijn. Elk type organisatie behoeft een ander type vloer. Laat je goed adviseren over de verschillende eigenschappen en toepassingen van diverse materialen zoals o.a. epoxy, beton, cement, hout, linoleum of PVC.

projectvloeren personeel
projectvloeren

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next
projectvloer offerte

Eigenschappen van projectvloeren

Een projectvloer is vaak gecompliceerder dan een vloer voor thuis. Hierdoor is een groot aantal bedrijven gespecialiseerd in vloeren voor organisaties, van bedrijven tot kantines en horeca. In de afgelopen jaren is de keuze in vloeren vele malen groter geworden, voornamelijk door de ontwikkeling van PVC/PU vloeren met een niet van echt te onderscheiden natuurlijke structuur en kleur. Zo zijn er PVC hout, beton of natuursteen ‘look’ vloeren die waterdicht en onderhoudsvrij zijn, en daarmee passen in elk type organisatie. Ook de toename in het aanbod van houten vloeren en de ontwikkeling in de legtechniek zorgt voor bijzondere nieuwe combinaties.

Combinatie | In veel projectvloeren wordt een combinatie gemaakt, om per ruimte of verdieping een unieke uitstraling te krijgen. Een combinatie in vloeren heeft vaak ook een praktische functie, zoals een droogloop strook bij een entree.

Duurzaamheid | De ontwikkeling van materialen stopt nooit. Gemiddeld worden elke 10 jaar grote stappen gemaakt in de samenstelling van vloeren en/of de coating, waardoor vloeren steeds duurzamer worden. Heb jij vragen over een specifiek materiaal? Geef dit dan aan bij je aanvraag.

Onderhoud | Een gemene deler van alle projectvloeren is onderhoudsvrij. Door de opkomst van PVC, gietvloeren en textiele vloeren met een pvc onderkant zijn de meeste vloeren gemakkelijk te onderhouden en/of zelfs relatief onderhoudsvrij. Zelfs bij stoffen vloeren is een vlek gemakkelijk verwijderbaar.

Akoestiek | Een vloer die bedrijfsmatig gebruik wordt heeft vaak ook een akoestische functie. Door het gebruik van stoffen (textiele) vloeren demp je in een grote ruimte het geluid. Veel projectstoffeerders kunnen ook de wanden voorzien van bijpassende akoestische oplossingen.