Over ons

Wij koppelen jou direct aan het bedrijf dat perfect bij jou en je project past.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de interieurbranche weten wij altijd, gratis en vrijblijvend, het passende bedrijf voor jouw project te vinden. Meer dan 160 professionele bedrijven zoals kantoorinrichters, horeca inrichters, meubel verhuurders en interieurbouwers zijn bij ons aangesloten om jou in elke regio van Nederland te kunnen helpen.

Bij een interieurproject weten veel zakelijke en particuliere klanten niet waar ze moeten beginnen. Tussen alle architecten, projectinrichters en andere interieurpartijen zit veel verschil. Elke specialist richt zich op een andere markt en opereert in een ander prijssegment.

De oprichters van Interieurofferte.com zitten al jaren in de interieurbranche en kennen hierdoor (bijna) alle partijen. Door deze kennis is het mogelijk om bij elke aanvraag de klant direct te koppelen aan minimaal één passend bedrijf of persoon.

Omdat wij rechtstreeks in contact staan met merken en bedrijven en er geen partijen meer tussen zitten, kun je als klant per project tot 40% besparen.

Elke dag leren wij van onze klanten en partners, wij blijven ons ontwikkelen. Wil jij als bedrijf graag offertes uitbrengen aan onze klanten? Meld je dan aan op onze bedrijven pagina. Wil jij graag gratis offertes ontvangen voor jouw interieurproject? Vraag dan nu een offerte aan.

Vragen? Neem contact met ons op.

KvK:
Interieurofferte B.V. 77638530

restaurant inrichting modern high end prijssegment

Horeca inrichting | Wat kost het?

Wanneer je een nieuwe horecazaak wil openen, of je bestaand restaurant wilt vernieuwen of verbouwen, is het bedenken en opstellen van een budget cruciaal. Vaak

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by