Tweedehands kantoormeubelen

Refurbished tweedehands kantoormeubelen offerte

11. Beschrijving
22. Budget
33. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):

  • Type pand zoals kantoor of zorginstelling
  • Ruimtes zoals kantoor, kantine of hal
  • Stoelen, tafels, kasten?
  • Aantallen / afmetingen
tweedehands kantoormeubelen personeel

Hoe werkt een offerteaanvraag voor tweedehands kantoormeubelen?

1. Beschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat je wilt aanschaffen.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 meubelverkopers die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan meubelverkopers die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat zijn refurbished tweedehands kantoormeubelen?

Tweedehands kantoormeubelen zijn gebruikte meubelen van bureaustoelen, bureau’s en vergadertafels tot roldeurkasten, balies en lockers. Refurbished is een ander woordt voor gereviseerd of gerenoveerd. Refurbished tweedehands meubelen zijn volledig zijn opgeknapt, tot nieuwstaat. De prijs kan tot 60% goedkoper zijn dan nieuwe (merk) meubels.
tweedehands kantoormeubelen personeel
Refurbished tweedehands kantoormeubelen

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten refurbished tweedehands kantoormeubelen

Refurbished tweedehands kantoormeubelen zijn in alle aantallen, soorten en maten verkrijgbaar. Het is mogelijk om een enkele refurbished bureaustoel te kopen maar er zijn ook partijen die honderden bureaustoelen beschikbaar hebben, voor bijvoorbeeld gemeentes of verzekeraars.

Bureaustoelen en vergaderstoelen | Refurbished bureaustoelen zijn veruit de meest gezochte tweedehands kantoormeubelen. Wanneer je refurbished bureaustoelen of vergaderstoelen bij de juiste partij koopt, ondergaan ze vaak een dieptereiniging, waardoor ze letterlijk weer ‘als nieuw’ zijn.

Bureaus en tafels | Ook bureaus en tafels zijn populair op de refurbished tweedehands markt. Denk hierbij aan zit-sta bureaus waarvan het mechanisme volledig wordt gereviseerd of vervangen door een nieuw systeem. Ook bureaus en tafels worden opgeknapt tot zo goed als nieuw, vaak wordt hier weer minimaal 2 jaar garantie op afgegeven.

Kasten | Vaak komen uit een boedel van een bedrijf ook grote partijen kasten mee, bijvoorbeeld ladekasten, draaideurkasten, opbergkasten stellingen en balies. Ook deze producten zijn per stuk of in grote eenheden verkrijgbaar.

Prijs refurbished kantoormeubelen | Tweedehands kantoormeubelen zijn refurbished (gerenoveerd) vaak 60% tot 80% goedkoper dan een nieuwe stoel. Zo zijn er bekende bureaustoelen van bijvoorbeeld Vitra of Herman miller die nieuw €1.500 kosten, de refurbished variant (zo goed als nieuw) kost dezelfde stoel €300 tot €600.

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter