college stoelen

Jij zoekt, wij vinden.

Sterker nog, wij hebben het al gevonden!

Collegestoelen

11. Beschrijving
22. Budget
33. Gegevens
  Vertel ons wat je ongeveer zoekt, wij koppelen jou direct aan de juiste bedrijven.
Bijv. 80 groene stapelbare stoelen met stoffen zitting.
Minimum aantal: 15


Tips voor je beschrijving :

 • Aantallen, kleuren, materialen

Hoe werkt het?

1. Beschrijf jouw vraag

Wij bellen jou binnen 24u om de details van jouw aanvraag te bespreken.

2. Wij matchen jou

Uit 200+ interieur partners selecteren wij bedrijven die matchen met jouw aanvraag.

3. Ontvang gratis offertes

Max. 3 bedrijven sturen jou vrijblijvend hun scherpste prijs.

4. Kies jouw favoriete producten

Kies de producten naar jouw wens, gefeliciteerd met de beste prijs!

lichtplan personeel

Wat is een collegestoel?

Een collegestoel is een stoel die bedoeld is voor training of educatie en kan ook gebruikt worden als conferentiestoel of vergaderstoel. College stoelen hebben vaak een schrijfblad zodat er afzonderlijk gewerkt kan worden. Dit type stoel is verkrijgbaar in allerlei materialen, van kunststof tot hout en gestoffeerd of in leder. Weet jij al ongeveer waar je naar op zoek bent, maar kun je de juiste stoel of leverancier niet vinden? Dien dan de aanvraag in, wij gaan aan de slag!

college stoel
lichtplan personeel

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Mo Yilmaz
Read More
Samen met mijn broers hebben wij een Libanees restaurant gestart in Arnhem. Een klein restaurant, waar wij de inrichting nog voor moesten kopen. De beste prijs hebben wij uiteindelijk gekregen van een bedrijf in Nijmegen.
Florine de Jong
Read More
Samen met mijn man zijn wij in Eindhoven een luxe Bistro begonnen. Mijn man werkte als chef bij een ander restaurant en vond de keuken het meest belangrijke onderdeel van de zaak. Via deze website zijn wij voorgesteld aan twee bedrijven bij ons in de buurt, die de keuken voor een goede prijs konden leveren. Een van de partijen kon ook de interieurbouw verzorgen en het meubilair, hier zijn we meer verder gegaan. We zitten nu bijna elk weekend vol, het is gelukkig sneller gegaan dan verwacht.
Previous
Next
college stoel trainingsruimte conferentieruimte

Varianten en gebruik

 • Stoel met schrijfplank
 • Stoel met schrijfplateau
 • Conferentiestoel
 • Trainingsruimte stoel
 • Schoolstoel
 • Educatiestoel
 • Zaalstoel
 • Kantinestoel
 • Training chair
 • Chair with writing pad

Collegestoel kenmerken en gebruik

Training en educatie

Een collegestoel wordt meestal gebruikt voor educatieve doeleinden. Een stoel met een schrijfplateau is ideaal voor het geven van (bedrijfs)trainingen of gebruik op scholen en universiteiten. Omdat het een ‘losse’ stoel betreft ben je veel flexibeler in de opzet dan vaste collegebanken of stoelen. Vaak zijn collegestoelen ook stapelbaar.

Conferenties en vergaderen
College stoelen zijn ideaal voor conferentiezalen of vergaderruimtes die flexibel ingericht moeten worden. Elke stoel heeft een eigen schrijfplank waardoor per zitplek mogelijk is om met een eigen laptop of schrijfwaar te kunnen worden. College stoelen kunnen ook koppelbaar worden geleverd.

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by