Interieurbouw offerte


1/4Waar heb jij interieurbouw nodig?

2/4Beschrijf wat je wilt laten maken


Welke ruimtes (winkel / hal / kantoor / etc.)
Details zoals aantallen / grootte (m2)

Upload
Start Upload

3/4Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het budget voor het gehele project, van het ontwerp tot de aanschaf van materialen.

Is het budget hoger dan het maximum (€250.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

4/4Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

 • 1
  Project

 • 2
  Beschrijving

  :

 • 3
  Budget

Hoe werkt een interieurbouw offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Waar heb jij interieurbouw nodig?
2. Beschrijf jouw project
3. Budget
4. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van interieurbouwers die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke interieurbouwer bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke interieurbouwer bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is interieurbouw?

Met interieurbouw worden één of meerdere elementen in een winkel, bedrijfspand, horecapand, instelling of organisatie op maat gemaakt. Wanneer bijvoorbeeld standaard kasten, banken, balies of displays niet voldoen, kan een interieurbouwer zorgen voor een oplossing die precies past bij de wensen van een klant.

interieurbouw

Soorten interieurbouw

Interieurbouw is de oplossing wanneer standaard afmetingen of standaard producten niet niet passen in een bestaand interieur of niet voldoen aan de wensen van een klant. Een interieurbouwer denkt mee van ontwerp, tot het daadwerkelijk op maat maken van de producten en de montage op locatie.

Particulier | Interieurbouw in huizen kan bijvoorbeeld zijn, keukens, trappen kasten en inbouwkasten.

Bedrijfspanden | Interieurbouw in bedrijfspanden kan bijvoorbeeld ingezet worden voor ontvangsthallen met balies en wachtruimtes, maar ook opbergoplossingen zoals kasten of rekken.

Retail | In de retail speelt interieurbouw vaak een grote rol zoals bij kleding, schoenen of brillenzaken. Vaak wordt er een specifiek interieur ontworpen, waar standaard kasten of planken niet volstaan.

Horeca | In de horeca wordt er ook veel gebruik gemaakt van interieuwbouw, denk aan op maat gemaakte banken langs de wand en barren of terrasmeubilair.

Zorgsector | In de zorgsector moet vaak veel aangepast aan meubilair, zodat zorgbehoevende clienten een ruimte optimaal kunnen gebruiken, ook hier wordt interieurbouw vaak toegepast. Denk bijvoorbeeld aan wachtkamers, behandelkamers en aangepaste zithoogtes voor zitelementen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, interieurbouw kan letterlijk overal toegepast worden waar maatwerk nodig is, van theaters tot jachten (boten)

interieurbouw offerte
Menu