Café inrichting

Café inrichting offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):
  • Aantal ruimtes / zitplekken
  • Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
  • Keuken nodig?
  • Maatwerk nodig?
restaurant inrichting personeel

Hoe werkt een café inrichting offerteaanvraag?

1. Beschrijf naar welke café inrichting / interieur jij op zoek bent.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 horeca inrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan café inrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is café inrichting?

Café inrichting is de complete inrichting van een café, van de bar, tap installaties, tot (groot)keukens en interieur zoals tafels, stoelen en barkrukken. Een café kan zowel een grand café, eetcafé, bruin café als bijvoorbeeld een danscafé zijn.. Een offerteaanvraag voor café inrichting kan ook bestaan uit alleen interieurbouw of de aanschaf van meubels.

cafe inrichting personeel
cafe inrichting

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten café inrichting en interieur

Er zijn veel verschillende soorten cafés. Elk type café heeft een eigen stijl, indeling en andere benadering nodig bij het inrichten. Onder het makkelijk te houden maken wij het onderscheid tussen een grand café, een eetcafé, een lunchroom/koffiebar en een bruin café.

Eetcafé | Een eetcafe komt het meest in de buurt van een restaurant. Een eetcafe is vaak een type café die vaak ‘s avonds gebruikt wordt als restaurant en bar. Omdat een modern  eetcafé meestal de gehele dag geopend is, moet ook bij de inrichting, indeling en het interieur gedacht worden aan de manier van tafelen per dagdeel. 

Grand café | Een grand café is vaak een grote ruimte die overdag beschikbaar is voor ontbijt, brunch en lunch en s’avonds voor diner. Grand cafés zijn steeds vaker ‘s avonds open en worden soms omgetoverd tot een cocktailbar of club. Omdat het bij een grand café meestal gaat om een grote en vaak hoge ruimte, kun je met de inrichting en het interieur heel creatief zijn. Denk aan bijvoorbeeld hangende planten, grote stukken decoratie en interieurbeplanting en unieke lampen. Ook zie je vaak dat een grote ruimte ingedeeld kan worden in aparte ruimtes, in dit geval komt er vaak interieurbouw bij kijken.

Lunchroom / koffiebar | Een Lunchroom en koffiebar is vaak een klein café, meestal geopend tijdens ontbijt, lunch en in sommige gevallen voor diner. Het zijn vaak kleinere ruimtes, waarbij je tijdens de inrichting goed moet denken aan hoeveel tafels en stoelen je per m2 kwijt kunt. Vaak zorgen hoge tafels of bartafels en barkrukken aan een balie voor meer zitplekken.

Bruin café | Een bruin café is van oudsher een van de originele termen van ‘café’. Een bruin café is een café waarbij het vooral draait om de avond, waar in sommige gevallen ook diner geserveerd wordt. Een bruin café is vaak een echt biercafé, geopend van een middagborrel tot laat in de nacht. De inrichting van een bruin café is vaak heel specifiek en bevat veel hout en donkere kleuren, hoewel veel moderne bruine cafés ook echt moderne interieurstijlen hebben. Ben je op zoek naar inrichting of meubilair voor een bruin cafe? Onze partners hebben zowel nieuwe meubels als tweedehands cafémeubilair. Geef dit duidelijk in je offerteaanvraag aan.

cafe inrichting offerte