Totaalinrichting

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners

Totaalinrinchting

Op zoek naar totaalinrichting bij nieuwbouw of verbouw van een pand? Wij hebben voor jou de juiste partner in ons netwerk, in elke prijsklasse, regio en branche van kantoorinrichting tot horeca inrichting. Door je voor te stellen aan maximaal 3 bedrijven, krijg jij direct gratis & vrijblijvend de beste prijs voor jouw project.

Werken met één totaalinrichter

Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inrichting van een pand, van ontwerp tot oplevering. Deze bedrijven zijn totaalinrichters. Totaalinrichters kunnen gespecialiseerd zijn in verschillende categorieën zoals kantoorinrichting, horeca inrichting of winkel inrichting. Het voordeel van werken met een bedrijf voor totaalinrichting is dat alle betrokken partijen perfect op elkaar ingespeeld zijn. Werken met één totaalinrichter is bijna altijd efficiënter en goedkoper dan werken met verschillende specialisten voor elk vakgebied.

Totaalinrichting met verschillende leveranciers

Ben jij op op zoek naar totaalinrichting maar werk jij liever met verschillende bedrijven in plaats van één totaalinrichter? Dat kan ook. Wij zorgen er voor dat jij gekoppeld wordt aan de juiste specialisten, van interieurarchitecten tot interieurbouwers, specialisten in interieurbeplanting, vloeren en meubelleveranciers. Alle partners waar wij jou aan koppelen zijn zorgvuldig gekozen op basis van o.a. specialisatie, stijl en regio. Heb jij al partners voor jouw project? Onze partners werken dan samen met jouw partners.

Hoe werkt het?

1. Beschrijf jouw project

Beantwoord in 1 minuut enkele online vragen zodat wij de juiste bedrijven aan jou kunnen koppelen.

2. Wij matchen jou

Binnen enkele dagen nemen gratis & vrijblijvend max. 3 bedrijven contact met jou op die matchen met jouw aanvraag.

3. Ontvang gratis offertes

Alle bedrijven sturen jou vrijblijvend een offerte met hun beste prijs. Jij hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.

4. Kies de beste partij

Kies het bedrijf waar jij het beste gevoel bij hebt en je hebt gemakkelijk tot 40% bespaard, gefeliciteerd!

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om een offerteaanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Top 4 totaalinrichting categorieën

Horeca inrichting

Bij een volledige inrichting van een horecazaak komt veel kijken. Denk o.a. aan hulp bij het ontwikkelen van een horeca concept, het 2D/3D ontwerp, projectbegeleiding, een horeca keuken, interieurbouw, projectvloeren, stoffering, audio / video, (op maat gemaakte) horecameubels, installatie en onderhoud van apparatuur en oplevering. Voor elke specialisatie hebben wij de juiste partner voor jouw project.

Kantoorinrichting

Totaalinrichting van een kantooromgeving vindt meestal plaats bij de bouw van een nieuw pand of bij herinrichting van een bestaand pand. Bij een volledige kantoorinrichting moet je denken aan o.a. 2D en 3D ontwerp (eventueel met Virtual reality), projectvloeren, stoffering, interieurbeplanting, interieurbouw (balies, tussenwanden, lockersystemen, kasten), meubels en grootkeukens voor bedrijfskantines.

Projectinrichting

Projectinrichting is een verzamelterm voor totaalinrichting voor bijvoorbeeld kantoren, horeca maar ook zorginstellingen, ziekenhuizen, winkelinrichtingen, gemeentes, bibliotheken, evenementenlocaties, MFC’s, kinderdagverblijven en scholen. Voor elk type organisatie hebben wij de juiste specialisten als partner aangesloten, zodat al jouw wensen in een project perfect uitgevoerd kunnen worden. Doe direct een offerteaanvraag om aan de juiste bedrijven gekoppeld te worden.

Kantine inrichting

Het inrichting van een kantine is een apart vak. Wij hebben meerdere partners die gespecialiseerd zijn in het inrichten van kantines, vaak zijn dit ook horeca inrichters. Denk bij kantine inrichting bijvoorbeeld aan een professionele keuken, interieurbouw van een bar, kantinestoelen en opklapbare tafels. Ook voor de inrichting van een horeca terras kun je een offerteaanvraag plaatsen. Wij stellen onze partners graag aan jullie voor.

Ervaringen van klanten

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next

Voordelen van een offerte aanvraag

Bespaar tijd

Wij zoeken in ons netwerk naar de juiste bedrijven die jou kunnen helpen. Zo kun jij je tijd aan iets anders besteden.

Bespaar geld

Wij werken vaak rechtstreeks samen met merken en bedrijven waardoor jij altijd de scherpste prijs kunt verwachten.

Wij weten welk bedrijf jou kan helpen

Met 10+ jaar ervaring hebben in de interieurbranche, weten wij aan de hand van enkele vragen goed welke bedrijven bij jou en jouw project passen.
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by