Horeca terras

Horeca terras offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):
  • Aantal zitplekken
  • Stoelen / banken / tafels
  • Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
  • Maatwerk nodig?
horecainrichting personeel

Hoe werkt een horeca terras offerteaanvraag?

1. Beschrijf wat jij aan je horeca terras wilt laten inrichten / ontwerpen.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 horeca inrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan horeca terras inrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op terrasmeubilair. Een offerteaanvraag is gratis

Wat is een horeca terras?

Een horeca terras is een terras van een restaurant, café of hotel in bijvoorbeeld de binnentuin, als onderdeel van de horecazaak of buiten, in de openbare ruimte. Op een horeca terras vindt je terrasmeubilair zoals terrasstoelen, banken, loungesets, tafels, statafels, klaptafels, parasols en heaters. Van belang is de terrasindeling, een goede terrasindeling zorgt voor een hogere omzet en een prettigere werkomgeving.

horecainrichting personeel
horeca terras

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Horeca terras, van meubilair tot indeling en advies

Ga jij een nieuw horeca terras creëren of wil jij je huidige horeca terras veranderen? Dat kan! Beschrijf waar je naar op zoek bent en wij zorgen ervoor dat je door minimaal 2 bedrijven benaderd worden die precies kunnen leveren wat jij zoekt. 

Terrasmeubelen | Afhankelijk van jouw locatie en de sfeer die je wilt creëren, zijn er diverse terrasmeubelen beschikbaar zoals terrasstoelen, terrastafels, terrasbanken, loungestes en parasols. Elk product heeft unieke eigenschappen waar je rekening mee dient te houden. Dit zijn belangrijke vragen die vaak worden gesteld bij het inrichten van een terras:

  • Moeten de terrasstoelen stapelbaar zijn?
  • Moeten de terrastafels opgeklapt kunnen worden en/of verrijdbaar zijn?
  • Heb je transportkarren nodig voor stoelen of tafels?
  • Wil je ingebouwde apparatuur in je parasols? Zoals heaters, fans of sproeiers?

Bij het inrichten van een terras dien je ook rekening te houden met welke sfeer bij jouw klant past. Indien je een terras inricht van een ‘luxe’ restaurant, dien je meer rekening te houden met comfort en ruimte voor gasten dan bij een druk stadsterras.

Maatwerk horeca terras | Onze interieurbouw partners kunnen ook maatwerk verzorgen voor jouw horeca terras. Denk bij maatwerk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte banken, loungesets en bijpassende kussens, scheidingswanden, tribunes of kasten voor apparatuur, kassa’s of DJ gear.

Horeca terras advies en indeling | Heb jij nog geen ervaring met het inrichten en indelen van een horeca terras, of wil je advies bij jouw project? Geef dit dan duidelijk aan in je offerteaanvraag. Veel van onze partners zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en leveren van horeca terrassen. Wij koppelen jou direct aan de juiste partner die gespecialiseerd is in het type terras dat jij wilt gaan inrichten.

horeca terras offerte