Evenementenverhuur Offerte


1/3Beschrijf wat je nodig hebt


Voor welk type evenement doe je de aanvraag?
Wat wil je huren? (Meubels, tenten, apparatuur)
Indoor / Outdoor
Aantallen
Maatwerk / Montage nodig?

Upload
Start Upload

2/3Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het totale budget voor de totale huur inclusief het ontwerp (indien van toepassing), montage, de huur van alle producten en apparatuur, etc.

Is het budget hoger dan het maximum (€250.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

3/3Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

  • 1
    Beschrijving

    :

  • 2
    Budget

Hoe werkt een evenementenverhuur offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Beschrijf je project
2. Budget
3. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van evenementenverhuurders die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke verhuurder bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke evenementenverhuurder bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is evenementenverhuur?

Evenementenverhuur is de verhuur van o.a. stoelen en tafels, vloeren, wanden, tenten, apparatuur en audio/video voor evenementen. Evenementenverhuur is voor zowel indoor als outdoor geschikt en wordt vaak aangevraagd voor zakelijke evenementen zoals beurzen, congressen en siminars tot feesten, bruiloften en festivals. Een goede evenemntenverhuurder weet precies wat er nodig is voor welk evenement en kunnen een traject begeleiden van ontwerp tot realisatie.

evenementenverhuur

Soorten evenementenverhuur

Evenementenverhuur is vaak een belangrijk onderdeel van zowel indoor als outdoor events en feesten. Evenementen verhuurders hebben vaak een grote diversiteit artikelen, van meubels tot partytenten, heaters, keukenapparatuur, cateringbenodigdheden, schermen, audio/video en nog veel meer.

Particuliere feesten | Bij bijvoorbeeld gala's, bruiloften, jubilea of verjaardagen wordt evenementenverhuur geregeld voor stoelen, tafels, partytenten, heaters, cateringapparatuur en verlichting.

Outdoor evenementen | Bij outdoor evenementen zoals festivals of zogenaamde 'country fairs' kan evenementenverhuur worden ingezet voor grote partijen stoelen, tenten maar ook podia, licht, geluid en video-installaties.

Beurzen | Bij beurzen is vaak niet alleen voor standbouw verhuur nodig, maar ook voor seminars, presentaties en bijeenkomsten tijdens evenementen. Ook hiervoor hebben de meeste verhuurders alle benodigdheden.

Congressen | Bij congressen, in hotels, beurshallen of andere grote ruimtes wordt vaak per congres een gehele inrichting opnieuw gehuurd. Meestal moet de ruimte tot een bepaalde sfeer worden ingericht om te voldoen aan wensen van de opdrachtgever. Bij dit soort evenementenverhuur lopen trajecten vaak van de ontwerpfase tot oplevering in de breedste zin van het woord.

evenementenverhuur offerte
Menu