Horeca inrichting

Horeca inrichting offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):

  • Ruimtes/kamers/couverts
  • Kleuren, materialen, stoffen
  • Maatwerk nodig?
horecainrichting personeel

Hoe werkt een horeca inrichting offerteaanvraag?

1. Beschrijf jouw horeca inrichting project.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 horeca inrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan horeca inrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis. 

Wat is horeca inrichting?

Bij horeca inrichting worden één of meerdere ruimtes in een hotel, restaurant, bar of café volledig ingericht, van ontwerp tot aanschaf van vloeren en wanden tot installaties en meubels. Bij horeca inrichting kan het ook gaan om alleen interieurbouw, de aanschaf van horeca interieur en/of meubels.

horecainrichting personeel
Horeca inrichting

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten horeca inrichting

Hotels | Horeca inrichting kan voor hotels aangevraagd worden van elke ruimte, van kamers en lobby’s tot restaurants, terrassen en kantoren. Het inrichting van hotels is de meest uitgebreide variant van horeca inrichting. De prijs voor het inrichten van een hotel wordt vaak in prijs per m2 uitgedrukt en verschilt per type ruimte. Denk bij een aanvraag goed na over kleuren, materialen en stijlen.

Restaurants | Bij horeca inrichting voor restaurants wordt de prijs vaak bepaald per m2 of per couvert. Afhankelijk van de afwerking, bouw op maat en prijsklasse meubels kan een restaurantinrichting behoorlijk verschillen qua uitstraling en prijs. Geef bij een aanvraag duidelijk aan hoe het restaurant er uit moet komen te zien en upload wellicht wat voorbeelden.

Cafe’s / bars | Bij een inrichting van een cafe of een bar speelt het barelement een grote rol. Vaak wordt de bar / open keuken op maat gemaakt. Zorg voor voldoende flexibel meubilair, er wordt in een cafe of bar regelmatig geschoven met het interieur. Meubilair in een cafe en bar wordt vaak intensiever gebruikt dan in hotels en kantoren, hou hier rekening mee.

horeca inrichting offerte

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter