Bar inrichting

Bar inrichting offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):
  • Aantal ruimtes / zitplekken
  • Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
  • Keuken nodig?
  • Maatwerk nodig?
bar inrichting

Hoe werkt een bar inrichting offerteaanvraag?

1. Beschrijf naar welke bar inrichting / interieur jij op zoek bent.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 horeca inrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan bar inrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is bar inrichting?

Bar inrichting is de complete inrichting van een bar, van een barblad en glazenrekken, tap installaties, tot (groot)keukens en interieur zoals banken, stoelen en barkrukken. Een bar kan zowel een cocktailbar, kroeg en nachtclub zijn als een bar in een restaurant, bedrijf of hotelbar. Een offerteaanvraag voor bar inrichting kan ook bestaan uit alleen interieurbouw of de aanschaf van meubels.

bar inrichting

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Bar inrichting stijlen en trends

De horeca term ‘bar’ kan op meerdere manieren worden opgevat. Meestal wordt bij het woord ‘bar’ gedacht aan een kroeg / (bruin) café. Echter kan een bar ook bijvoorbeeld een cocktailbar, een nachtclub, een koffiebar of shisha lounge zijn.

Kroeg (café / bar) | Waar een kroeg inrichting van oudsher vaak bestond uit het gebruik van veel hout in zowel de interieurbouw als het meubilair, zie je dat tegenwoordig allerlei soorten materialen en kleuren worden gebruikt. Mocht je op zoek zijn naar traditionele bar inrichting, veel van onze partners hebben nog een groot assortiment in ‘origineel’ kroeg interieur.

Cocktailbar | Een interieur van een cocktailbar kenmerkt zich door de combinatie en het gebruik van moderne materialen zoals marmer en geborsteld goud of koper gecoat metaal. Een inrichting van een cocktailbar mag over de top zijn, en wordt opgeleverd in verschillende stijlen, van ‘urban’ tot ‘luxe’. De bar is vaak een ‘centerpiece’ in een cocktailbar, geef bij de aanvraag goed aan waar je de bar gaat plaatsen.

Nachtclub | Een bar kan ook een nachtclub zijn, of ‘s avonds een nachtclub worden. Bij een inrichting van een nachtclub dien je o.a. rekening te houden met een dansvloer, een DJ setting en ‘hufterproof’ en los / verplaatsbaar meubilair. Het interieur van een nachtclub, van de wanden tot interieurbouw en meubels vergt een specifieke aanpak, waar diverse van onze partner is gespecialiseerd zijn.

Bar onderdelen en apparatuur | Ook voor bar onderdelen zoals een barblad, een tapsysteem en bar apparatuur kun je een aanvraag plaatsen. In zowel nieuw als tweedehands hebben onze partners een groot aanbod. Wil je de onderdelen of het apparatuur laten plaatsen? Geef dit dan duidelijk aan.

bar inrichting bruin