Woninginrichting

Gegarandeerd meerdere offertes

 Gratis & vrijblijvend
Bespaar tijd & geld

Financiering nodig? Regelen wij!

Woninginrichting offerte

11. Start
22. Details
33. Stijl
44. Budget
55. Gegevens

Afbouw | (technisch) ontwerp tot oplevering van badkamer, keuken en vloeren.
Inrichting | (interieur) ontwerp tot meubilair, verlichting, stoffering en decoratie.

Complete woninginrichting

Op zoek naar een complete woninginrichting? Vanaf een budget van €250 per m2 (uitleg) kunnen wij jou helpen.

De bedrijven (meestal architecten) waar wij jou aan voorstellen, kunnen de projectbegeleiding verzorgen van de ontwerpfase tot oplevering. Zij zijn altijd onafhankelijk, jij beslist wat en waar iets word aangeschaft.

Hoe werkt een offerteaanvraag?

   1. Beschrijf jouw project

Wij bellen jou binnen 24u om de details van jouw aanvraag te bespreken.

  2. Wij matchen jou

Wij koppelen jou aan bedrijven met de juiste ervaring en specialisme.

   3. Ontvang meerdere offertes

Diverse bedrijven sturen jou vrijblijvend hun beste prijs.

  4. Kies de beste partij

Kies het bedrijf dat bij jou past, gefeliciteerd met de beste prijs!

Wat is woninginrichting?

Onder woninginrichting verstaan wij gehele projectinrichting voor een woning, van casco oplevering tot aan styling. Afhankelijk van of jij nieuwbouw gaat inrichten of een bestaand huis wilt verbouwen wordt woninginrichting in twee fases opgeleverd, de afbouw en de inrichting. Ben jij op zoek naar alléén interieurbouw? Plaats dan hier jouw offerte aanvraag.

woninginrichting

Waarom offertes aanvragen via Interieurofferte.com?

   Van financiering tot oplevering

Wij kunnen jou helpen van financiering tot oplevering, wel zo makkelijk toch?

  Meer dan 10 jaar ervaring

Wij hebben in de jaren al heel wat projecten gezien, heb jij een unieke vraag? Verras ons!

   Wij weten welke leveranciers bij jouw project passen

Met ons netwerk van 250+ projectinrichters en specialisten weten wij altijd wie bij jouw project, regio en budget past.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next

Fases woninginrichting

Woninginrichting kun je onderscheiden in twee fases. Beide fases hebben vaak een eigen ontwerp nodig.

Fase 1. Afbouw
In deze fase wordt een technisch ontwerp gemaakt voor de afbouw van een woning. Dit ontwerp schept duidelijkheid van de elektra en leidingen tot aan montage van keukens en badkamers en, optioneel, het plaatsen van een vloer. Dit zijn de basiselementen van woninginrichting die in de eerste fase worden voltooid.

Fase 2. Inrichting
In deze fase wordt een ontwerp gemaakt voor de inrichting van een woning, van stoffering tot meubilair, verlichting en decoratie. Dit is de ‘finishing’ touch van het huis. 

Voor een architect is het rendabel om projectbegeleiding te verzorgen vanaf een budget van €250/m2 per fase. Vanaf dit budget kun je een aanvraag voor offertes plaatsen.

Welke interieurstijl past bij mij?

Er zijn veel verschillende woninginrichting stijilen, van industrieel tot modern en minimalistisch, design, landelijk en natuurlijk. Tegenwoordig zijn er veel stijlen die in elkaar overlopen, elke benaming heeft voor iedereen een andere betekenis. Ook zit er per stijl veel overlap in materialen, zo zijn velours (fluweel), stalen deuren, visgraat parket en zwarte elementen en natuurlijke wandbekleding (zoals leer of hout) de trend van 2020.

Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om in stap 3 van jouw aanvraag een aantal foto’s te plaatsen, zodat jij kunt selecteren waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Fases woninginrichting

Woninginrichting kun je onderscheiden in twee fases. Beide fases hebben vaak een eigen ontwerp nodig.

Fase 1. Afbouw
In deze fase wordt een technisch ontwerp gemaakt voor de afbouw van een woning. Dit ontwerp schept duidelijkheid van de elektra en leidingen tot aan montage van keukens en badkamers en, optioneel, het plaatsen van een vloer. Dit zijn de basiselementen van woninginrichting die in de eerste fase worden voltooid.

Fase 2. Inrichting
In deze fase wordt een ontwerp gemaakt voor de inrichting van een woning, van stoffering tot meubilair, verlichting en decoratie. Dit is de ‘finishing’ touch van het huis. 

Voor een architect is het rendabel om projectbegeleiding te verzorgen vanaf een budget van €250/m2 per fase. Vanaf dit budget kun je een aanvraag voor offertes plaatsen.

Interieurstijlen

Er zijn veel verschillende woninginrichting stijlen, van industrieel tot modern en minimalistisch, design, landelijk en natuurlijk. Tegenwoordig zijn er veel stijlen die in elkaar overlopen, elke benaming heeft voor iedereen een andere betekenis. Ook zit er per stijl veel overlap in materialen, zo zijn velours (fluweel), stalen deuren, visgraat parket en zwarte elementen en natuurlijke wandbekleding (zoals leer of hout) de trend van 2020.

Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om in stap 3 van jouw aanvraag een aantal foto’s te plaatsen, zodat jij kunt selecteren waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners

Rekenvoorbeelden

Waarom een minimum budget bij woninginrichting?
In overleg met onze partners is bepaald dat onder het minimum budget het voor een architect niet rendabel is om projectbegeleiding te verzorgen.

Rekenvoorbeeld alléén afbouw of inrichting
Minimaal €250/m2

Jouw budget: €35.000
Totale oppervlakte (van de ruimtes die werk vereisen): 130 m2.
Budget per m2: €270, dit budget is toereikend om een aanvraag te plaatsen voor alléén afbouw of inrichting.

Rekenvoorbeeld afbouw + inrichting
Minimaal €500/m2

Jouw budget: €50.000
Totale oppervlakte (van de ruimtes die werk vereisen): 130 m2.
Budget per m2: €384, dit budget is helaas (nog) niet toereikend om een aanvraag te plaatsen voor begeleiding van afbouw t/m inrichting.

 

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by