Professionele keuken

Professionele keuken offerte

11. Type
22. Beschrijving
33. Budget
44. Gegevens
professionele keuken personeel

Hoe werkt offerteaanvraag voor een professionele keuken?

1. Beschrijf waar jij een professionele keuken nodig hebt en of je op zoek bent naar een complete keuken of alleen onderdelen / apparatuur.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 grootkeuken leveranciers die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan bedrijven die precies bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40%. Een offerteaanvraag is gratis

Wat is een professionele keuken?

Een professionele keuken is een keuken met opbouw en apparatuur, speciaal geschikt voor horeca, bedrijven en grote organisaties. Professionele keukens zijn vaak maatwerk (RVS) keukens (afzuiging, wandelementen, kasten, kookgedeelte) met apparatuur om grote hoeveelheden eten of couverts te bereiden. Specifieke apparatuur zoals bijvoorbeeld grote koelkasten, professionele pizza ovens of fastfood lijnen zijn beschikbaar voor dit type keuken.

professionele keuken personeel
professionele keuken

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Mo Yilmaz
Read More
Samen met mijn broers hebben wij een Libanees restaurant gestart in Arnhem. Een klein restaurant, waar wij de inrichting nog voor moesten kopen. De beste prijs hebben wij uiteindelijk gekregen van een bedrijf in Nijmegen.
Florine de Jong
Read More
Samen met mijn man zijn wij in Eindhoven een luxe Bistro begonnen. Mijn man werkte als chef bij een ander restaurant en vond de keuken het meest belangrijke onderdeel van de zaak. Via deze website zijn wij voorgesteld aan twee bedrijven bij ons in de buurt, die de keuken voor een goede prijs konden leveren. Een van de partijen kon ook de interieurbouw verzorgen en het meubilair, hier zijn we meer verder gegaan. We zitten nu bijna elk weekend vol, het is gelukkig sneller gegaan dan verwacht.
Previous
Next
professionele keuken offerte

Keuken op maat

Een professionele keuken is de keuken die in de meeste gevallen niet particulier gebruikt wordt. Mocht je wel thuis (gedeeltelijk) een bedrijfsmatige keuken willen, dan kun je hier ook een aanvraag voor doen.

Alle elementen van een keuken voor professioneel gebruik zijn in standaardmaten verkrijgbaar. Vooral bij de kleinere (horeca) bedrijven met een kleiner budget, kun je met de standaard maten een prima keuken realiseren. Veel van onze partners bieden ook tweedehands keukenapparatuur.

Heb je een grote keuken nodig, bijvoorbeeld voor een school, zorgcentrum, of grote horecagelegenheid, dan is er de optie om een keuken op maat te laten maken. 

Bij de aanschaf van elk type keuken zal een professional van een van onze partners eerst een gesprek met jou aan gaan om te inventariseren wat jouw organisatie precies nodig heeft. Elk onderdeel van de keuken kan, naar wens, op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan werkbanken, kasten, wandrekken en afzuigsystemen. 

Maatwerk hoeft niet altijd duur te zijn, overleg dit dus altijd met het bedrijf die jouw keuken mag aan leveren.