Hotelinrichting

Hotelinrichting offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):
  • Welke ruimtes (bijv. lobby / bar / kamers en suites / conferentiezalen / personeelsruimte)
  • Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
  • Maatwerk nodig?
hotelinrichting personeel

Hoe werkt een hotelinrichting offerteaanvraag?

1. Beschrijf wat jij in het hotel wilt laten inrichten / ontwerpen.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 hotelinrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan hotelinrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is hotelinrichting?

Hotelinrichting is de verzamelterm voor alle vormen van hotelinrichting, van het inrichten van een lobby, hotelbar, terras en professionele keukens tot kamers, suites, vergader- en conferentiezalen en personeelsruimtes. Een offerteaanvraag voor hotelinrichting kan ook bestaan uit alleen interieurbouw of de aanschaf van meubels.

hotelinrichting personeel
hotelinrichting

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten hotelinrichting

Hotelinrichting is een breed begrip. Eigenlijk bestaat hotelinrichting uit diverse disciplines van horeca inrichting, van het inrichten van hotelkamers tot het inrichten van ontvangstruimten en wellness. Beschrijf in een aanvraag voor hotelinrichting goed wat er ingericht moet worden. Onder onze hotelinrichting partners zitten partners die complete hotelinrichtingen kunnen verzorgen, tot horeca inrichters die o.a. gespecialiseerd zijn in restaurants, bars en terrassen tot interieurbouwers voor bijvoorbeeld ontvangstbalies of het bouwen van een wellness.

Hotelkamers / suites | Het inrichten van hotelkamers en suites is een specialisme binnen hotelinrichting en loopt uiteen van het plaatsen van meubels tot het volledig op maat maken / bouwen van het interieur, van kasten en bedden tot wandelementen. Het inrichten van hotelkamers en suites begint met een oriënterend gesprek, waarbij de wensen en interieurstijlen in kaart worden gebracht. Na goedkeuring van een 3D ontwerp gaan de bouwers en leveranciers aan de slag om voor jou de perfecte hotelkamer inrichting te realiseren. Heb je al tekeningen en/of een ontwerp beschikbaar? Geef dit dan aan bij je aanvraag.

Hotel bar, restaurant en terras | Voor het inrichten van een bar, restaurant en/of terras binnen een hotel wordt meestal een horeca inrichter ingeschakeld, zij zijn gespecialiseerd in horeca inrichting van ontwerp, advies tot interieurbouw en het plaatsen en stijlen van meubels. Het maakt niet uit in welke stijl of prijssegment jouw hotel opgeleverd moet worden, wij matchen jou aan de juiste partner, gespecialiseerd in wat jij wilt laten realiseren.

Lobby / ontvangstruimte | Een ontvangstruimte of lobby van een bedrijf is het visitekaartje van een hotel, dit is de ruimte waar gasten zich direct op hun gemak moeten en gewaardeerd moeten voelen. De inrichting van een lobby is vaak heel specifiek en bestaat in grotere hotels voornamelijk uit eyecatchers, grote fauteuils, grote lampen, unieke ontwerpen voor een balie etc. Beschrijf bij een aanvraag goed waar je naar op zoek bent, wij koppelen jou aan het juiste bedrijf.

Kantoren en personeelsruimte | Wanneer een in een hotel een kantoor of personeelsruimte ingericht moet worden, schakelen wij vaak de hulp in van kantoorinrichters. Deze specialisatie binnen hotelinrichting is net weer anders dan horeca inrichting. Voor zaken zoals als ergonomie, duurzaamheid en interieurbeplanting hebben wij de juiste partner voor jouw project.

Spa / Wellness | Het inrichting van een spa en wellness begint bij ontwerp en interieurbouw. Het meubilair van een spa is ook zeer specifiek. Door de blootstelling aan hogere temperaturen en hoge vochtgehaltes kunnen ‘normale’ meubels eerder stuk gaan dan meubels die qua materiaal of duurzaamheid specifiek gemaakt zijn voor wellness gebruik. Laat je hierover goed adviseren door een van onze partners.