Interieur Leasen / Financiering

Interieur leasen / financiering

Een nieuwe inrichting voor een kantoor, winkel of horeca zonder alles in een keer te betalen, dat kan!

In samenwerking met onze partner Interieurfinanciering.nl helpen wij jou aan een financiering voor interieur, van meubels tot interieurbouw en apparatuur. Altijd contractloos van een leverancier.

Kom ik in aanmerking?

Voorwaarde

 • Je wilt minimaal €50.000 financieren

Overige voorwaarden

Je bedrijf voldoet tenminste aan één van de volgende voorwaarden

 • Je bedrijf is winstgevend en heeft een positief eigen vermogen

of

 • Je bedrijf is minimaal 12 maanden geregistreerd bij de KvK

of

 • Je brengt (gedeeltelijk) eigen geld in

Van financiering tot oplevering, zo werkt het.

1. Plaats een aanvraag + kies de optie 'interesse in financiering'

Wij bellen jou binnen 24u om de details van jouw aanvraag te bespreken.

2. Begeleiding naar een passende financiering

Jij wordt begeleid naar een passende financiering, van een banklening tot investeerders of crowdfunding.

3. Wij matchen jou aan leveranciers

Wij koppelen jou aan de juiste leveranciers met de juiste ervaring en specialisme.

4. Offertes goedkeuren

Zodra de financiering wordt verstrekt, geef jij akkoord op de offerte(s).

5. Oplevering inrichting

De oplevering start terwijl jij genoeg kapitaal in je bedrijf houdt om door te kunnen groeien, gefeliciteerd!

inrichting leasen of financieren

Veelgestelde vragen over leasen / financiering

Een financieringsaanvraag via onze partner Interieurfinanciering.nl is gratis en vrijblijvend. 

Interieurfinanciering.nl is onafhankelijk en werkt samen met diverse financieringspartijen zodat jij altijd de beste financiële oplossing krijgt tegen de beste prijs en voorwaarden.

Om deze dienst gratis, en de diensten van financieringspartijen zo goedkoop mogelijk, aan jou te kunnen aanbieden kan een financiering alléén tot stand komen wanneer de oplevering via een leverancier verloopt die bij ons als partner is aangesloten. In alle gevallen moet jouw bedrijf de voorwaarden, zoals op deze pagina beschreven, voldoen.

Overige kosten

Als klant betaal je alléén een vergoeding aan één van onze financieringspartners wanneer je daadwerkelijk het financieringstraject gaat starten en er onderhandeld gaat worden met geldverstrekkers. Echter, door het inkoopvoordeel van onze financieringspartners bij geldverstrekkers krijg jij als klant vaak korting op de kosten van een financiering, bijvoorbeeld korting op rente. Al onze financieringspartners streven er altijd naar om hun eigen vergoeding ‘terug te verdienen’ zodat jij zo min mogelijk tot geen daadwerkelijke kosten hebt. Een gemiddelde vergoeding bij een  financieringspartner bedraagt 2% van het totale gefinancierde bedrag en worden alleen in rekening gebracht wanneer jij schriftelijk goedkeuring hebt gegeven. De kosten worden altijd vooraf aan jou gecommuniceerd.

Rentekosten voor een financiering / lease zijn altijd verschillend per casus, bedrijf, persoon en/of financieringsverstrekker. De gemiddelde rente varieert tussen de 2% en 8%.

Wij kunnen lease / financiering verzorgen voor alle onderdelen van een zakelijke inrichting en voor elke branche van kantoorinrichting tot horeca. Een financiering kan o.a. aangevraagd worden voor:

 • Interieurbouw & barbouw
 • Meubels (van stoelen en tafels tot loungesets)
 • Plafonds / wanden / vloeren
 • Verlichting
 • Interieurbeplanting
 • Bedrijfskeuken / Horeca keuken / Grootkeuken
 • Magazijnbenodigdheden zoals stellingen en/of voertuigen
 • Afbouw installaties zoals afzuiging en/of airco systemen
 • Apparatuur m.b.t. productie

De voordelen zijn voor elk bedrijf en elke situatie verschillend. Onderstaand vindt je enkele voorbeelden:

 • Jouw bedrijf kan groeien / uitbreiden zonder dat je in één keer een grote uitgave hoeft te doen, dit komt ten gunste van je liquiditeit.
 • Meer wensen realiseren door beschikbaarheid meer kapitaal.
 • Een inrichting kan je gedeeltelijk of volledig (100,00 %) laten financieren.
 • Het werkkapitaal van jouw onderneming blijft volledig beschikbaar.
 • Je kan bij onze financieringen kiezen of je de inrichting volledig op de balans van de financiële partner wilt laten staan, of niet.
 • De onderneming behoud de solvabiliteit (verhouding eigen/vreemd vermogen).
 • De kosten van een financiering kunnen geboekt worden op uw resultatenrekening.
 • Het risico op waardevermindering van uw inrichting is uitgesloten.
 • Door betaling in vaste termijnen kan je gemakkelijker budgetteren.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next

.

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by