Standbouw Offerte


1/3Beschrijf waar je naar op zoek bent


Voor welk type evenement doe je de aanvraag?
Wat heb je allemaal nodig? (Opbouw, meubels, apparatuur)
Welke sfeer wil je creëren?
Voorkeur kleuren / materialen / stijl
Indoor / Outdoor

Upload
Start Upload

2/3Wat is je budget voor het totale project?

Met het totale budget bedoelen wij: het gehele budget voor het totale standbouw project inclusief het ontwerp en de aanschaf van meubels, materialen en apparatuur.

Is het budget hoger dan het maximum (€250.000)? Selecteer dan het maximum. Wij nemen in elk geval z.s.m. contact met jou op om het project te bespreken.

3/3Jouw gegevens

Plaats van het project

Check je aanvraag

  • 1
    Beschrijving

    :

  • 2
    Budget

Hoe werkt een standbouw offerteaanvraag?

Vul enkele vragen in

1. Beschrijf jouw project
2. Budget
3. Vul je gegevens in

Binnen enkele dagen ontvang je gratis offertes van standbouwers die matchen met jouw offerteaanvraag.

Wij weten welke standbouwer bij jou past

interieur offerte check Bespaar tijd
Na 10+ jaar ervaring, weten wij precies welke standbouwer bij jouw project past. Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste partij.
interieur offerte check Bespaar geld
Wij werken rechtstreeks samen met merken en bedrijven, hierdoor bespaar jij tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is standbouw?

Standbouw is het ontwerpen, maken, bouwen en decoreren van beursstands. Een beursstand wordt gebruikt op nationale en interinationale beurzen, expositities en salons. Standbouw wordt vaak groots aangepakt, het is de kans om je product of dienst of bedrijf te presenteren. Vroeger bestond standbouw uit het opbouwen van trussen en plaatsen van meubels, tegenwoordig is er veel meer mogelijk met natuurlijke materialen, audio/video en techieken voor het opbouwen van een decor.

standbouw

Soorten standbouw

Standbouw is een specialisatie die interieurbouw en decorbouw combineerd. Standbouwers zijn nodig wanneer een organisatie een product of dienst wil presenteren op een beurs, expositie, salon of evenement. Standbouw komt voor in allerlei maten, van kleine presentatiewanden voor een beursstand van 12m2 tot volledig ingerichte hallen met (digitale) vloeren en wanden, opbouw en decorbouw. Wij hebben voor elk type standbouw meerdere partners die de perfecte stand voor een klant kunnen bouwen. Grote beursstands zien er tegenwoordig uit als volledig ingerichte woonkamers of bedrijfspanden. Veel bedrijven besteden veel aandacht aan beursstands, het is vaak hét moment om een klant te overtuigen.

Standbouw inspiratie

Menu