Projectbegeleiding

projectbegeleiding

Gratis Projectbegeleiding

Budget: Tot €75.000 – Onze partners (leveranciers) begeleiden jou perfect.

Budget: Groter dan €75.000 – Wij kunnen jou bij ‘complete’ inrichting gratis & onafhankelijk begeleiden van ontwerp tot oplevering (optioneel).

Van het voorstellen van de juiste leveranciers tot ervoor zorgen dat alle partijen zich aan de afspraken houden, wij regelen het allemaal. 

Bespaar tijd
Met meer dan 200 partners weten wij wie bij jouw project en budget past.

Bespaar geld
Je ontvangt per onderdeel altijd offertes van meerdere bedrijven, zo kun jij altijd vergelijken.

Jij blijft ‘in control’
Wij begeleiden het gehele project, maar jij blijft altijd ‘in control’.

Hoe werkt het?

Zo komen we samen tot resultaat

   1. Ontwerpfase

Wij zorgen voor een ontwerp. Heb je al een architect of wil je samenwerken met een specifieke architect? geen probleem

Jij beslist over het ontwerp, wij adviseren jou waar mogelijk.

   2. Leveranciers kiezen

Wij zorgen ervoor dat leveranciers die het beste matchen met jouw project en budget, hun beste prijs aan jou voorstellen.

Jij maakt een keuze voor de leverancier(s) en offertes.

   3. Planning

Wij maken een planning van productie tot oplevering en zorgen dat alle betrokken partijen zich aan de afspraken houden. 

Jij hebt altijd inzicht en inspraak in de planning.

  4. Productie

Wij zorgen ervoor dat alle leveranciers op tijd produceren en leveren

Wij produceren en leveren zelf de interieurbouw, met de laagste prijsgarantie (op hetzelfde materiaal en indien in nederland geproduceerd).

  5. Oplevering

Wij zorgen ervoor dat alle leveranciers op de juiste momenten komen leveren en dat alles ‘soepel’ verloopt.

Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste manier door de leveranciers wordt geïnstalleerd en opgeleverd.

Geïnteresseerd in projectbegeleiding?

Laat jouw gegevens achter, wij sturen je onze 'werkwijze' PDF en nemen binnen één werkdag contact met je op.

Alleen cijfers toegestaan

Start direct je aanvraag

Vink tijdens je aanvraag 'Ja, ik heb interesse in Projectbegeleiding' aan.

Wil jij een hotel, restaurant, cafe of bar laten inrichten? Wij koppelen je gratis aan de juiste partner(s)

Een of meerdere ruimtes in een kantoor/bedrijfspand laten inrichten? Bespaar tot 40% op de kosten.

Ontvang offertes voor alle categorieën winkelinrichting zoals bijv. food (vers), opticiens, electronica of fashion.

Een hotel inrichten? Wij verzorgen de complete inrichting van kamers en lobby’s tot horeca.

Veelgestelde vragen over projectbegeleiding

In principe hebben wij geen vaste branche als het gaat om onze projectbegeleiding van een totaalinrichting. De enige vereiste is dat jij interieurbouw nodig hebt.

Zo kunnen wij o.a. projectbegeleiding verzorgen voor horeca inrichting, kantoorinrichting, winkelinrichting en hotelinrichting.

Interieurofferte.com werkt samen met één vaste partner voor projectbegeleiding. Het meest ‘ingewikkelde’ gedeelte van een project, wat altijd samen gaat met een goede projectbegeleiding, is interieurbouw. Omdat onze partner zelf de interieurbouw verzorgt, kunnen zij in samenwerking met ons netwerk van meer dan 200 leveranciers voor elk onderdeel van projectinrichting, in elke branche, de projectbegeleiding gratis aanbieden.

Op de interieurbouw wordt tevens de laagste prijsgarantie aangeboden (op hetzelfde materiaal en indien in nederland geproduceerd).

De meeste goede leveranciers, van alle onderdelen van projectinrichting, in elke branche, zijn bij Interieurofferte.com aangesloten. Wij stellen tijdens de projectbegeleiding de juiste leveranciers aan jou voor. Jij bent vrij om te kiezen uit ons netwerk van meer dan 200 leveranciers, wij zullen jou hierin begeleiden en adviseren.

Het enige onderdeel van jouw project wat wij zelf opleveren, om optimaal de controle over een project te kunnen behouden, is interieurbouw. Echter, op interieurbouw wordt wel de laagste prijsgarantie aangeboden (op hetzelfde materiaal en indien in nederland geproduceerd).

Interieur financiering of lease nodig?

Financiering / lease nodig?

Is jouw totale projectbudget groter dan €50.000? Dan kunnen wij ook de financiering / lease verzorgen, van interieurbouw tot meubilair en keukens.

 Altijd een passende financiering
Wij werken samen met meer dan 80 geldverstrekkers, hierdoor weten wij altijd welke financiering bij jouw situatie past.

 Meer dan 75% van de financieringsaanvragen wordt gefinancierd 
Voldoe jij aan de voorwaarden om een aanvraag in te dienen? Dan is de kans groter dan 75% dat jij ook daadwerkelijk gefinancierd wordt.

 Persoonlijke advies bij jou in de regio
Met meer dan 50 adviseurs in het land, zitten wij altijd bij jou om de hoek. Je krijgt altijd een adviseur die jouw ‘taal’ spreekt.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om een offerteaanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Michel van Abbingen
Read More
Voor ons interieurproject bij het Rijn IJssel college in Arnhem hebben hadden wij 300 stoelen nodig in onze huiskleuren, wij hebben hiervoor 3 offertes ontvangen en zijn blij met het resultaat.
Elise Schip
Read More
Deze website heet mij geholpen aan een perfecte interieurarchitect voor de verbouwing van onze villa. Het resultaat is prachtig geworden, bedankt!!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Patricia Mertens
Read More
Voor ons restaurant in Zoetermeer hadden wij voor het interieur zowel tafels, lampen als stoelen nodig. Wij hebben hiervoor jullie expertise ingeschakeld. Zonder jullie hulp hadden wij nooit zo snel en voor deze prijs alle producten kunnen vinden.
Henk van Dongen
Read More
De inrichting in onze kantoorvilla kon wel een opknapbeurt gebruiken! Het bedrijf is gevestigd in een gemeente waar niet veel partijen zitten die een dergelijk project kunnen opleveren. Via jullie hebben wij de juiste partij snel gevonden, bedankt!
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Emily lentink
Read More
Voor een nieuwbouwproject hebben wij diverse woningen volledig laten inrichten met een tijdelijke inrichting, we vragen via jullie bij nieuwe projecten zeker weer diverse offertes aan!
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Larissa Baten
Read More
Wij hadden in Italie een bankstel en 2 fauteuils gezien, wij wisten niet welk product dit was. Door jullie hulp staan de meubels nu te pronken in onze woonkamer.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Mike van Tilburg
Read More
Ons kantoor in Amsterdam groeide uit zijn voegen, we hadden op kort termijn nieuwe meubels nodig. Gelukkig hebben jullie ons kunnen helpen aan de gehele inrichting, we zijn er blij mee!
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Frans Looijer
Read More
Voor een evenement bij Kasteel de Haar in Utrecht hadden wij 150 stoelen en 60 tafels nodig voor een terras. Hiervoor hebben wij 3 offertes ontvangen. De partij waarvoor we gekozen hebben is nu onze vaste leverancier voor alle evenementen.
Previous
Next

Bekijk onze meest recente artikelen

restaurant inrichting modern high end prijssegment

Horeca inrichting | Wat kost het?

Wanneer je een nieuwe horecazaak wil openen, of je bestaand restaurant wilt vernieuwen of verbouwen, is het bedenken en opstellen van een budget cruciaal. Vaak

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by