Restaurant inrichting

Restaurant inrichting offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):
  • Aantal ruimtes / zitplekken
  • Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
  • Keuken nodig?
  • Maatwerk nodig?
cafe inrichting personeel

Hoe werkt een restaurant inrichting offerteaanvraag?

1. Beschrijf naar welke restaurant inrichting / interieur jij op zoek bent.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 horeca inrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan restaurant inrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is restaurant inrichting?

Restaurant inrichting omvat de complete inrichting van een restaurant, van de bar, tot (groot)keukens en interieur zoals tafels, stoelen en barkrukken. Onder de term ‘restaurant’ behoren ook o.a. lunchrooms en koffiezaken. Een offerteaanvraag voor restaurant inrichting kan ook bestaan uit alleen interieurbouw of de aanschaf van meubels.

restaurant inrichting personeel

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Soorten restaurant inrichting en stijlen

Er zijn honderden verschillende soorten restaurants, elk met een eigen specialiteit en klasse. De juiste restaurant inrichter vinden is niet makkelijk. Wij hebben in elke discipline partners die jou kunnen voorzien van de juiste inrichting. Of het nu gaat om een cafetaria of sterrenrestaurant, in elke stijl en elk segment weten wij de juiste partner voor jouw restaurant inrichting. 

Modern restaurant | Een populaire inrichting is de moderne inrichting. Onder de term ‘moderne inrichting’ valt eigenlijk heel veel. Vaak wordt de interieurstijl ‘modern’ omschreven als strak en minimalistisch. Echter wordt vaak met ‘moderne restaurant inrichting’ ook nieuwe stijlen bedoeld zoals vintage/industrieel of een restaurant interieur met moderne (hippe) materialen zoals fluweel en gekleurde metalen frames in bijvoorbeeld goud of koper. Wil jij een offerte aanvragen voor een modern restaurant? Geef dan goed aan waar je precies naar op zoek bent.

Vintage / industrieel restaurant | Een populaire restaurant stijl is vintage / industrieel. In veel nieuwe restaurants wordt deze stijl tegenwoordig toegepast. Een kenmerk voor deze stijl is harde materialen zoals steen, beton en ruw ijzer of metaal. Vaak worden deze materialen gecombineerd met de stof en leer kleuren bruin, donkergroen, en specifieke kleuren blauw. Bij een industriële restaurant inrichting zie je vaak open verlichting, lightbulbs. Deze stijl wordt vaak gecombineerd met vintage meubels of nieuwe meubels met een vintage look.

Romantisch restaurant | Een veel voorkomende stijl in restaurants is luxe / romantisch. Deze stijl kenmerkt zich door zacht kleuren, het gebruik van fluweel en kleuren zoals goud, koper of geborsteld staal. Niet alleen het meubilair heeft in deze vorm van restaurant inrichting deze kleur, ook de opbouw, rekken en accessoires worden vaak mee gestyled in deze specifieke stijl.

Wereldrestaurants | Nederland heeft restaurants van over de hele wereld, zo zijn er bijvoorbeeld Chinese, Thaise, Japanse, Libanese maar ook Afrikaanse, Franse, Mexicaanse en zelfs Nepalese restaurants. Vaak zien wij dat in deze specifieke wereldrestaurants altijd wordt gekozen voor een stijl die enigszins past bij het de cultuur van het land. Niet elke horeca inrichter is gespecialiseerd in elke stijl, geef dus bij de aanvraag duidelijk aan waar je naar op zoek bent.

Professionele keuken | Ook voor een professionele keuken, of grootkeuken, kun je een aanvraag doen. De meeste van onze restaurant inrichters leveren ook professionele keukens. Of je nu een aanvraag wilt doen voor alleen ontwerp, of een totaal project inclusief ontwerp, installatie van een professionele keuken, interieurbouw en het leveren van meubels. Wij weten voor elk type aanvraag de juiste horeca inrichter.