Restaurant inrichting

Restaurant inrichting offerte

11. Beschrijving
22. Stijl
33. Budget
44. Gegevens
Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):
  • Aantal ruimtes / zitplekken
  • Voorkeur kleuren, materialen, stoffen
  • Keuken nodig?
  • Maatwerk nodig?
cafe inrichting personeel

Hoe werkt een offerteaanvraag?

1. Beschrijf naar welke restaurant inrichting / interieur jij op zoek bent.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 horeca inrichters die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan horeca inrichters die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is restaurant inrichting?

Restaurant inrichting omvat de complete inrichting van een restaurant, van de bar, tot (groot)keukens en interieur zoals tafels, stoelen en barkrukken. Onder de term ‘restaurant’ behoren ook o.a. lunchrooms en koffiezaken. Een offerteaanvraag voor restaurant inrichting kan ook bestaan uit alleen interieurbouw of de aanschaf van meubels.

restaurant inrichting personeel

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Mo Yilmaz
Read More
Samen met mijn broers hebben wij een Libanees restaurant gestart in Arnhem. Een klein restaurant, waar wij de inrichting nog voor moesten kopen. De beste prijs hebben wij uiteindelijk gekregen van een bedrijf in Nijmegen.
Florine de Jong
Read More
Samen met mijn man zijn wij in Eindhoven een luxe Bistro begonnen. Mijn man werkte als chef bij een ander restaurant en vond de keuken het meest belangrijke onderdeel van de zaak. Via deze website zijn wij voorgesteld aan twee bedrijven bij ons in de buurt, die de keuken voor een goede prijs konden leveren. Een van de partijen kon ook de interieurbouw verzorgen en het meubilair, hier zijn we meer verder gegaan. We zitten nu bijna elk weekend vol, het is gelukkig sneller gegaan dan verwacht.
Previous
Next

Soorten restaurant inrichting en stijlen

Er zijn honderden verschillende soorten restaurants, elk met een eigen specialiteit en klasse. De juiste restaurant inrichter vinden is niet makkelijk. Wij hebben in elke discipline partners die jou kunnen voorzien van de juiste inrichting. Of het nu gaat om een cafetaria of sterrenrestaurant, in elke stijl en elk segment weten wij de juiste partner voor jouw restaurant inrichting. 

Modern restaurant | Een populaire inrichting is de moderne inrichting. Onder de term ‘moderne inrichting’ valt eigenlijk heel veel. Vaak wordt de interieurstijl ‘modern’ omschreven als strak en minimalistisch. Echter wordt vaak met ‘moderne inrichting’ ook nieuwe stijlen bedoeld zoals vintage/industrieel of een restaurant interieur met moderne (hippe) materialen zoals fluweel en gekleurde metalen frames in bijvoorbeeld goud of koper. Wil jij een offerte aanvragen voor een modern restaurant? Geef dan goed aan waar je precies naar op zoek bent.

Vintage / industrieel restaurant | Een populaire restaurant stijl is vintage / industrieel. In veel nieuwe restaurants wordt deze stijl tegenwoordig toegepast. Een kenmerk voor deze stijl is harde materialen zoals steen, beton en ruw ijzer of metaal. Vaak worden deze materialen gecombineerd met de stof en leer kleuren bruin, donkergroen, en specifieke kleuren blauw. Bij een industriële inrichting zie je vaak open verlichting, lightbulbs. Deze stijl wordt vaak gecombineerd met vintage meubels of nieuwe meubels met een vintage look.

Romantisch restaurant | Een veel voorkomende stijl in restaurants is luxe / romantisch. Deze stijl kenmerkt zich door zacht kleuren, het gebruik van fluweel en kleuren zoals goud, koper of geborsteld staal. Niet alleen het meubilair heeft in deze vorm van restaurant inrichting deze kleur, ook de opbouw, rekken en accessoires worden vaak mee gestyled in deze specifieke stijl.

Wereldrestaurants | Nederland heeft restaurants van over de hele wereld, zo zijn er bijvoorbeeld Chinese, Thaise, Japanse, Libanese maar ook Afrikaanse, Franse, Mexicaanse en zelfs Nepalese restaurants. Vaak zien wij dat in deze specifieke wereldrestaurants altijd wordt gekozen voor een stijl die enigszins past bij het de cultuur van het land. Niet elke horeca inrichter is gespecialiseerd in elke stijl, geef dus bij de aanvraag duidelijk aan waar je naar op zoek bent.

Professionele keuken | Ook voor een professionele keuken, of grootkeuken, kun je een aanvraag doen. De meeste van onze restaurant inrichters leveren ook professionele keukens. Of je nu een aanvraag wilt doen voor alleen ontwerp, of een totaal project inclusief ontwerp, installatie van een professionele keuken, interieurbouw en het leveren van meubels. Wij weten voor elk type aanvraag de juiste horeca inrichter.