Kantine inrichting

Gegarandeerd meerdere offertes

 Gratis & vrijblijvend
Bespaar tijd & geld

Financiering nodig? Regelen wij!

Kantine inrichting offerte

11. Type
22. Details
33. Budget
44. Gegevens

Hoe werkt een kantine inrichting offerteaanvraag?

   1. Beschrijf jouw project

Wij bellen jou binnen 24u om de details van jouw aanvraag te bespreken.

  2. Wij matchen jou

Wij koppelen jou aan bedrijven met de juiste ervaring en specialisme.

   3. Ontvang meerdere offertes

Diverse bedrijven sturen jou vrijblijvend hun beste prijs.

  4. Kies de beste partij

Kies het bedrijf dat bij jou past, gefeliciteerd met de beste prijs!

Wat is kantine inrichting?

Kantine inrichting is het ontwerpen, plaatsen en installeren van het volledige interieur van een kantine. Een kantine kan o.a. een bedrijfskantine, sportkantine of schoolkantine zijn. Een interieur van een kantine bestaat uit verschillende onderdelen, van een professionele keuken tot interieurbouw en de aanschaf van kantinestoelen, tafels en lampen. Wat je ook nodig hebt, voor elke aanvraag weten wij de juiste partner met de scherpste prijs.

kantine inrichting

Waarom offertes aanvragen via Interieurofferte.com?

   Van financiering tot oplevering

Wij kunnen jou helpen van financiering tot oplevering, wel zo makkelijk toch?

  Meer dan 10 jaar ervaring

Wij hebben in de jaren al heel wat projecten gezien, heb jij een unieke vraag? Verras ons!

   Wij weten welke leveranciers bij jouw project passen

Met ons netwerk van 250+ projectinrichters en specialisten weten wij altijd wie bij jouw project, regio en budget past.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Mo Yilmaz
Read More
Samen met mijn broers hebben wij een Libanees restaurant gestart in Arnhem. Een klein restaurant, waar wij de inrichting nog voor moesten kopen. De beste prijs hebben wij uiteindelijk gekregen van een bedrijf in Nijmegen.
Florine de Jong
Read More
Samen met mijn man zijn wij in Eindhoven een luxe Bistro begonnen. Mijn man werkte als chef bij een ander restaurant en vond de keuken het meest belangrijke onderdeel van de zaak. Via deze website zijn wij voorgesteld aan twee bedrijven bij ons in de buurt, die de keuken voor een goede prijs konden leveren. Een van de partijen kon ook de interieurbouw verzorgen en het meubilair, hier zijn we meer verder gegaan. We zitten nu bijna elk weekend vol, het is gelukkig sneller gegaan dan verwacht.
Previous
Next
Interieur financiering of lease nodig?

Financiering / lease nodig?

Is jouw totale projectbudget groter dan €50.000? Dan kunnen wij ook de financiering / lease verzorgen, van interieurbouw tot meubilair en keukens.

 Altijd een passende financiering
Wij werken samen met meer dan 80 geldverstrekkers, hierdoor weten wij altijd welke financiering bij jouw situatie past.

 Meer dan 75% van de financieringsaanvragen wordt gefinancierd 
Voldoe jij aan de voorwaarden om een aanvraag in te dienen? Dan is de kans groter dan 75% dat jij ook daadwerkelijk gefinancierd wordt.

 Persoonlijke advies bij jou in de regio
Met meer dan 50 adviseurs in het land, zitten wij altijd bij jou om de hoek. Je krijgt altijd een adviseur die jouw ‘taal’ spreekt.

kantine inrichting offerte

Soorten kantine inrichting

Een kantine komt op veel plekken voor. Vaak heeft een kantine dezelfde functie, maar per type organisatie kan een inrichting van een kantine behoorlijk verschillen. De wensen van de organisatie bepalen de uitstraling en benodigdheden van de kantine. Niet bij alle kantines is een ontwerper of inrichter nodig, ook met alleen nieuwe meubels en verlichting krijg je al snel een frisse look.

Bedrijfskantine – Functioneel en ontspanning | Een bedrijfskantine is vaak een essentieel onderdeel van een bedrijf. Dit is niet meer alleen de plek waar gegeten wordt, maar ook de plek waar medewerkers zich met elkaar verbinden, gesprekken worden gevoerd en waar men kan ontspannen. In sommige bedrijfskantines vind je zelfs meditatieruimtes of spelruimtes. De inrichting wordt vaak bepaald door de grootte van het bedrijf, een groot bedrijf heeft bijvoorbeeld een professionele keuken en uitgifte nodig. Omdat tegenwoordig kantoor interieur en particulier interieur in elkaar overloopt, zie je veel gebruik van materialen en stoffen, zoals fluwelen of leren kantinestoelen die je thuis ook aan de eettafel zou kunnen zetten.

Sportkantine – Gezellig zoals thuis | Een sportkantine is altijd een verlengde geweest van een woonkamer. Bij sportverenigingen heerst altijd het gevoel van ‘thuis’ met vrienden. In alle moderne sportkantines zie je dan ook deze uitstraling terug met het gebruik van typische woninginrichting stijlen zoals industrieel of Scandinavisch. Een iconisch element in een sportkantine is vaak de bar. De bar wordt meestal gemaakt door een interieurbouwer. Of je nou alleen op zoek bent naar kantinestoelen en kantinetafels, interieurbouw of een complete inrichting inclusief horeca keuken en apparatuur, wij weten voor jou de geschikte partner.

Schoolkantine – Duurzaam en energiek | Bij een schoolkantine is duurzaamheid vaak nog meer van belang dan bij andere soorten kantines. Door het frequente gebruik van schoolkantines, vaak de gehele dag door, zijn duurzame stoelen en tafels een onmisbaar onderdeel van dit type kantine. Een ruimte van een schoolkantine wordt ook vaak gebruikt voor evenementen, waardoor het handig is als zowel de tafels al stoelen opklapbaar zijn. Ben je specifiek op zoek naar meubilair of een complete inrichting van een kantine voor scholen? Geef dan gedetailleerd aan waar jullie specifieke wensen zijn.

 

Soorten kantine inrichting

Een kantine komt op veel plekken voor. Vaak heeft een kantine dezelfde functie, maar per type organisatie kan een inrichting van een kantine behoorlijk verschillen. De wensen van de organisatie bepalen de uitstraling en benodigdheden van de kantine. Niet bij alle kantines is een ontwerper of inrichter nodig, ook met alleen nieuwe meubels en verlichting krijg je al snel een frisse look.

Bedrijfskantine – Functioneel en ontspanning | Een bedrijfskantine is vaak een essentieel onderdeel van een bedrijf. Dit is niet meer alleen de plek waar gegeten wordt, maar ook de plek waar medewerkers zich met elkaar verbinden, gesprekken worden gevoerd en waar men kan ontspannen. In sommige bedrijfskantines vind je zelfs meditatieruimtes of spelruimtes. De inrichting wordt vaak bepaald door de grootte van het bedrijf, een groot bedrijf heeft bijvoorbeeld een professionele keuken en uitgifte nodig. Omdat tegenwoordig kantoor interieur en particulier interieur in elkaar overloopt, zie je veel gebruik van materialen en stoffen, zoals fluwelen of leren kantinestoelen die je thuis ook aan de eettafel zou kunnen zetten.

Sportkantine – Gezellig zoals thuis | Een sportkantine is altijd een verlengde geweest van een woonkamer. Bij sportverenigingen heerst altijd het gevoel van ‘thuis’ met vrienden. In alle moderne sportkantines zie je dan ook deze uitstraling terug met het gebruik van typische woninginrichting stijlen zoals industrieel of Scandinavisch. Een iconisch element in een sportkantine is vaak de bar. De bar wordt meestal gemaakt door een interieurbouwer. Of je nou alleen op zoek bent naar kantinestoelen en kantinetafels, interieurbouw of een complete inrichting inclusief horeca keuken en apparatuur, wij weten voor jou de geschikte partner.

Schoolkantine – Duurzaam en energiek | Bij een schoolkantine is duurzaamheid vaak nog meer van belang dan bij andere soorten kantines. Door het frequente gebruik van schoolkantines, vaak de gehele dag door, zijn duurzame stoelen en tafels een onmisbaar onderdeel van dit type kantine. Een ruimte van een schoolkantine wordt ook vaak gebruikt voor evenementen, waardoor het handig is als zowel de tafels al stoelen opklapbaar zijn. Ben je specifiek op zoek naar meubilair of een complete inrichting van een kantine voor scholen? Geef dan gedetailleerd aan waar jullie specifieke wensen zijn.

 

kantine inrichting offerte
projectbegeleiding

Gratis Projectbegeleiding

Afhankelijk van jouw totaalbudget kunnen wij of onze partners (leveranciers) jou bij ‘complete’ inrichting gratis & onafhankelijk begeleiden van ontwerp tot oplevering (optioneel). 

Denk hierbij o.a. aan het voorstellen van de juiste leveranciers tot ervoor zorgen dat alle partijen zich aan de afspraken houden.

Bespaar tijd
Met meer dan 200 partners weten wij wie bij jouw project en budget past.

Bespaar geld
Je ontvangt per onderdeel altijd offertes van meerdere bedrijven, zo kun jij altijd vergelijken.

Jij blijft ‘in control’
Wij begeleiden het gehele project, maar jij blijft altijd ‘in control’.

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by