Horeca keuken offerte

Horeca keuken offerte

Tips voor je beschrijving (vrij in te vullen):

  • Complete keuken of losse onderdelen / apparatuur?
  • Maatwerk nodig?
  • Afmetingen

Budget

Totale budget: het gehele budget voor de totale professionele keuken, inclusief eventueel maatwerk en aanschaf benodigde materialen en apparatuur.

Vanaf een (totaal) projectbudget van €50.000 kunnen wij ook financiering/lease verzorgen. Van vloeren, interieurbouw, meubilair en verlichting tot apparatuur.

Meer informatie en voorwaarden? Lees meer

Gegevens

Plaats van het project
bar inrichting

Hoe werkt een horeca keuken offerteaanvraag?

   1. Beschrijf jouw project

Wij bellen jou binnen 24u om de details van jouw aanvraag te bespreken.

  2. Wij matchen jou

Wij koppelen jou aan bedrijven met de juiste ervaring en specialisme.

   3. Ontvang meerdere offertes

Diverse bedrijven sturen jou vrijblijvend hun beste prijs.

  4. Kies de beste partij

Kies het bedrijf dat bij jou past, gefeliciteerd met de beste prijs!

Wat is een horeca keuken?

Een horeca keuken is een professionele keuken, speciaal bedoeld voor horeca doeleinden. Het plaatsen van een keuken is vaak een heel traject, van advies en ontwerp tot maatwerk (RVS) realisatie, oplevering en onderhoud. De keuken wordt in de meeste gevallen geplaatst door bedrijven die gespecialiseerd zijn in zowel het leveren en onderhouden van de keuken, onderdelen en/of apparatuur.

horeca keuken

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Reviews van onze klanten

Charlotte van der Meer
Read More
Wij zijn een nieuwe restaurant begonnen in Huizen. Wij zijn bij Interieurofferte terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een Interieurarchitect. Zij hebben ons gekoppeld aan een bedrijf die de gehele oplevering voor ons heeft geregeld. We hebben het ontwerp van te voren in 3D kunnen zien. Hetzelfde bedrijf heeft ook de keuken en het meubilair geplaatst. Tijdens de oplevering hebben we beide partijen een fles wijn aangeboden als bedankje, dit heeft ons een hoop energie bespaard, bedankt!
Kees Veldman
Read More
Onze cafetaria in Maastricht had een opknapbeurt nodig. Wij hebben gebruik gemaakt van deze website om de beste prijs te ontvangen voor nieuwe meubels en hulp bij het inrichten. Wij zijn voorgesteld aan een aantal plaatselijke bedrijven, meteen hadden we een klik met een van hen. Inmiddels staat alles mooi op zijn plek en kunnen we er weer een aantal jaar tegen aan.
Peter Smits
Read More
Met mijn partner ben ik een nieuw restaurant begonnen in Den Haag, een hele klus. Wij wisten niet goed wie we moesten kiezen voor de bouw van ons restaurant, hiervoor hebben wij deze website ingeschakeld. Binnen een paar dagen werden wij gebeld door drie bedrijven, wij zijn bij 2 bedrijven op bezoek geweest. Al snel kregen wij een voorstel voor ontwerp, de bouw en het meubilair. Na 2 maanden was alles opgeleverd. Ik denk dat wij zelf niet bij dit bedrijf waren uitgekomen en dat wij alles los hadden moeten regelen, top zo.
Cha Lee
Read More
Ik heb het restaurant van mijn ouders overgenomen maar wilde wel meteen een nieuwe uitstraling. Wij hebben een stuk laten aanbouwen, de keuken laten openbreken en nieuwe meubels laten plaatsen. Ik heb uiteindelijk gebruik gemaakt van twee bedrijven via Interieurofferte.
Harry Jansen
Read More
Bij ons in de regio (achterhoek) konden wij geen goede partij vinden die de bar in ons cafe wilde bouwen. Ik heb een aanvraag gedaan via deze website en ben direct gebeld door een bedrijf die precies begreep wat wij wilden hebben. 6 weken later hadden stond de bar er, nog mooier dan wij hadden kunnen denken!
Rianne Vermeer
Read More
In Breda kregen wij de kans om een oud koffietentje over te nemen, de locatie was een droomlocatie voor het restaurant dat wij wilden beginnen. Het pand was 120m2, we hebben het geheel leeg laten halen, waardoor wij opnieuw en volledig naar onze wens konden inrichten. Via Interieurofferte zijn wij voorgesteld aan twee partijen, toevallig allebei in Breda, die ons konden helpen in het hele traject. Het was uiteindelijk veel gemakkelijker en zelfs goedkoper dan wij hadden gedacht, bedankt aan allebei! We zien jullie op de officiele opening.
Ryan Thomas
Read More
In Rotterdam ben ik samen met mijn neef een Asian fusion restaurant gestart. Wij hadden de bouwtekeningen al klaar en waren alleen op zoek naar iemand die de plannen kon realiseren. We hebben meteen gekozen voor een van de bedrijven die werden voorgesteld en konden binnen 2 weken starten met de bouw. Inmiddels draaien we al 8 weken in ons prachtige restaurant!
Jelle de Vries
Read More
Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar een nieuwe kantine, wij hebben hiervoor een aanvraag gedaan op deze website. Wij hebben de aanvraag gedaan voor 80 nieuwe stoelen, 20 tafels en een nieuwe balie, waar het eten geserveerd werd. Interieurofferte heeft ons voor de interieurbouw en meubels aan verschillende bedrijven voorgesteld. Het totale traject heeft 9 weken geduurd. Na goedkeuring van de ontwerpen (4 weken) zijn we twee weken later begonnen, 3 weken daarna is alles opgeleverd.
Mo Yilmaz
Read More
Samen met mijn broers hebben wij een Libanees restaurant gestart in Arnhem. Een klein restaurant, waar wij de inrichting nog voor moesten kopen. De beste prijs hebben wij uiteindelijk gekregen van een bedrijf in Nijmegen.
Florine de Jong
Read More
Samen met mijn man zijn wij in Eindhoven een luxe Bistro begonnen. Mijn man werkte als chef bij een ander restaurant en vond de keuken het meest belangrijke onderdeel van de zaak. Via deze website zijn wij voorgesteld aan twee bedrijven bij ons in de buurt, die de keuken voor een goede prijs konden leveren. Een van de partijen kon ook de interieurbouw verzorgen en het meubilair, hier zijn we meer verder gegaan. We zitten nu bijna elk weekend vol, het is gelukkig sneller gegaan dan verwacht.
Previous
Next
horeca keuken offerte

Een horeca keuken voor ieder type restaurant

Onze partners leveren elk type horeca keuken, van cafetaria tot grand cafés en sterrenrestaurants. Elke grootkeuken leverancier zal met jou een gesprek aan gaan om te kijken welk type keuken bij jouw horecazaak past. In elk type horeca is een andere behoefte. 

Waar moet je op letten?

1. Wil je een open keuken of een gesloten keuken? In veel restaurants wordt tegenwoordig een open keuken geinstalleerd, zodat de klant kan zien hoe het eten wordt bereid. Dit heeft een grote impact op de sfeer en beleving van een restaurant. 

2. Heb je maatwerk nodig? Of je nu een grote of kleine keuken nodig hebt, in elke keuken kan maatwerk voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan wandrekken voor producten in een cafetaria, tot grote afzuigsystemen en werkbanken in een groot restaurant. Als je niet weet of je maatwerk nodig hebt, kun je dit aangeven in het intake gesprek met een van onze partners.

3. Wat wil je bereiden? Elk type keuken heeft andere apparatuur nodig, zo zijn er bedrijven die vertegenwoordiger zijn van bepaalde type pizza ovens, grote barbecues voor grill restaurants of het maken van speciale open koelingen voor visrestaurants. Geef bij je aanvraag duidelijk aan wat je wilt gaan bereiden of voor welk type restaurant je een keuken nodig hebt.

 

264
Aangesloten inrichters en specialisten
10 +
Jaar ervaring in projectinrichting
6500 +
In 2019 gerealiseerde projecten door onze partners
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by