Interieurstylist

Interieurstylist offerte

11. Categorie
22. Stijl
33. Details
44. Budget
55. Gegevens
interieurstylist personeel

Hoe werkt een interieurstylist offerteaanvraag?

1. Beschrijf jouw interieurstyling aanvraag.
2. Binnen enkele dagen nemen gratis en vrijblijvend max. 3 interieurstylisten die matchen met jouw offerteaanvraag contact met je op voor een scherpe offerte.

  Bespaar tijd
Wij koppelen jou direct aan interieurstylisten die bij jouw project passen.
   Bespaar geld
Vergelijk en bespaar tot 40% op de kosten. Een offerteaanvraag is gratis.

Wat is een interieurstylist?

Een interieurstylist geeft advies over licht, ruimte, kleur en stijl en zorgt ervoor dat jouw interieur op kantoor of thuis er sfeervol wordt ingericht. Vaak wordt er door een interieurstylist naast styling ook (eventueel met de klant) meubels en accessoires gekocht.

interieurstylist personeel
Interieurstylist inrichting

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Wat is het verschil tussen een interieurstylist en een interieurarchitect?

Een interieurstylist houdt zich vaak hoofdzakelijk bezig met het sfeervoller maken of restylen van een inrichting. Een interieurarchitect is een projectleider die zich naast styling vooral bezig houdt met (3D) ontwerpen, het maken van plattegronden en tekeningen, uitvoeren van een projectplan en managen van andere uitvoerende partijen.

Interieurstylist is een vrij beroep, interterieurarchitect is een beschermde titel waarvoor je ingeschreven moet zijn bij het BNI.

Wat kost een interieurstylist?

Op basis van het aantal jaren ervaring en interieurstijl kunnen de kosten voor een interieurstylist behoorlijk verschillen. De kosten van interieurstyling op basis van een vast tarief liggen meestal tussen de 400 en 1500 euro, afhankelijk van het type project. Bij grote projecten zijn de kosten meestal maximaal 2% van het totale projectbudget.
interieurstylist offerte

wil je echt zelf bedrijven zoeken en niet direct
tot 40% besparen?

Hulp nodig? wij contacteren jou

Laat je email adres of telefoonnummer achter