Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Je plaatst een aanvraag voor bijvoorbeeld horeca inrichting, kantoorinrichting of interieurbouw.

2. Binnen 24 uur (werkdagen) nemen wij telefonisch contact met jou op om de details en wensen van de aanvraag te bespreken.

Wil je zelf (online) een dag/tijdstip inplannen voor ons gesprek? Klik dan hier.

3. Binnen enkele dagen na ons gesprek nemen maximaal 3 van onze partnerbedrijven rechtstreeks gratis en vrijblijvend contact met jou op. Je ontvangt een overzicht van deze bedrijven, die specifiek op basis van jouw aanvraag, regio, specialisaties en ervaring geselecteerd zijn.

4. De voorgestelde bedrijven gaan voor je aan de slag en voorzien jou van advies en hun beste prijs voor jouw aanvraag.

5. Kies vervolgens het bedrijf dat het beste past bij jou en je project, succes!

Wil je alvast weten hoe je het beste een bedrijf kan kiezen? Lees dan Kantoor of Horeca inrichten | Hoe vind en kies je het juist bedrijf?.

Een offerteaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend. De bedrijven nemen altijd contact met jou op om jouw aanvraag door te spreken, het advies en de prijs die jij ontvangt zijn ook gratis en vrijblijvend.

Let op! Er worden nooit kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld advies of ontwerpkosten zonder dat een bedrijf dit van tevoren aangeeft en jij de kosten hebt goedgekeurd. Gebeurt dit wel, neem dan direct contact met ons op.

Je kan tot 3 offertes per aanvraag verwachten. Onze doelstelling is om jou direct aan de juiste partij(en) te koppelen en niet aan zoveel mogelijk. Elk partnerbedrijf zal jou het meest scherpe aanbod bieden.

Je kan voor elk budget een aanvraag indienen, wij doen sowieso ons best om jou te helpen. Gemiddeld werken onze partners, jouw toekomstige leverancier(s) voor projecten met een minimum budget van €5.000.

Veel bedrijven maken kosten voor bijvoorbeeld een beursstand, verkopers of promotionele activiteiten om een klant te leren kennen. Vaak is dit niet efficiënt en zijn de kosten hiervoor hoog.

Omdat wij heel gericht bedrijven aan klanten kunnen koppelen, is dit voor beide partijen altijd efficiënter en goedkoper.

Op het moment dat jij klant wordt bij één van de door ons voorgestelde bedrijven, ontvangen wij hier een (kleine) commissie voor. De commissie verschilt per branche en per partner.

Wij koppelen jou altijd gratis en vrijblijvend aan onze partners en begeleiden jou tot oplevering. Interieurofferte rekent nooit kosten aan de klant.

Vul de aanvraag zo uitgebreid mogelijk in. Één van onze medewerkers neemt altijd contact met jou op om de aanvraag te bespreken. Pas na het intakegesprek koppelen wij jou aan de juiste bedrijven.

1. Binnen 24 uur (werkdagen) nemen wij telefonisch contact met jou op om de details en wensen van de aanvraag te bespreken.

2. Binnen enkele dagen na ons gesprek nemen maximaal 3 van onze partnerbedrijven rechtstreeks gratis en vrijblijvend contact met jou op. Je ontvangt een overzicht van deze bedrijven, die specifiek op basis van jouw aanvraag, regio, specialisaties en ervaring geselecteerd zijn.

Hoe snel de bedrijven contact met jou opnemen hangt af van de complexiteit van jouw aanvraag. Meestal is dit binnen 2 tot 5 werkdagen na ons eerste gesprek.

Je kunt er vanuit gaan dat alle bedrijven die wij aan jou voorstellen zowel de capaciteit, ervaring en het specialisme hebben om jouw aan jouw aanvraag te kunnen voldoen. 

Alle bedrijven die bij ons als partner zijn aangesloten zijn door ons gescreend op meerdere criteria. Zo werken wij gemiddeld genomen niet met eenmanszaken, bedrijven die altijd vol zitten (weinig capaciteit) of bedrijven zonder trackrecord (ervaring). 

 

Zit jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

restaurant inrichting modern high end prijssegment

Horeca inrichting | Wat kost het?

Wanneer je een nieuwe horecazaak wil openen, of je bestaand restaurant wilt vernieuwen of verbouwen, is het bedenken en opstellen van een budget cruciaal. Vaak

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by