Horeca inrichting Trends & Inspiratie 2020

Horeca inrichting Trends & Inspiratie 2020

Wij maken hier voor jou hét overzicht van horeca inrichting trends & inspiratie voor 2020. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van horeca  interieur? Hou deze pagina dan goed in de gaten. Wij werken de informatie maandelijks bij, zodat je geen enkele trend mist.

Op deze pagina zullen wij een visueel overzicht maken van alle trends die in het jaar 2020 helemaal hot zijn! 

Horeca inrichting trends

Denk aan Industrieel, vintage, landelijk maar ook aan materialen zoals fluweel of kleuren zoals mat zwart of brushed goud. Elke interieurtrend in horeca inrichting zal hier uitgebreid beschreven worden, inclusief tips, winkels en een overzicht van onze partners die jou hierin kunnen helpen.

Horeca inrichting inspiratie

Geinspireerd? Vraag gratis & vrijblijvend offertes aan.

Je wilt een horecazaak, hotel, restaurant, bar, café of kantine inrichten. Je gaat via het internet op zoek en vindt honderden bedrijven met elk hun eigen regio, stijl en specialisatieswelk bedrijf kies je?

Wij weten precies welk bedrijf bij jou en jouw project past. Elk project vergt een andere aanpak en andere specialisaties, van o.a. interieurbouw tot grootkeukens, interieurbeplanting, vloeren en type meubilair. Het vinden van de juiste partner is gemakkelijker dan jij denkt, plaats een offerteaanvraag en wij koppelen jou direct aan de juiste bedrijven.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om een offerteaanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Bekijk onze meest recente artikelen

restaurant inrichting modern high end prijssegment

Horeca inrichting | Wat kost het?

Wanneer je een nieuwe horecazaak wil openen, of je bestaand restaurant wilt vernieuwen of verbouwen, is het bedenken en opstellen van een budget cruciaal. Vaak

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by